Search

Το αντίο του Βαγγέλη Καζάλα και ο αποχαιρετισμός της ΑΕ Διδυμοτείχου

Με μία ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο ποδοσφαιριστής της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου Βαγγέλης Καζάλας, ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα από την οποία αποχωρεί με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Η ανάρτηση του Καζάλα:

«Aπο που να αρχισω και που να τελειωσω. Αυτη η υπεροχη πολη με τη δικη της ξεχωριστη ιστορια και με μια ισχυρη ομαδα, την AΕ διδυμοτειχου, θα εχει παντα μια ξεχωριστη θεση στη καρδια μου, διοτι εζησα υπεροχες στιγμες εδω. Μαγικες και ιστορικες στιγμες, οπως η κατακτηση του πρωταθληματος και του κυπελλου Εβρου. Αυτη η ομαδα εχει μια υπεροχη διοικηση, που απαρτιζεται απο πολυ καλους και αληθινους ανθρωπους, και ειναι οι: κ. νικος τσουλκανακης (προεδρος), κ. βουλης μπιλιακακης (αντιπροεδρος), κ. τασος διαγκακης (ταμιας), και οι κυριοι γκικας, καραντουμανης, μπουρουλιτης, τσινουδης, μπροντιδης, σωτηρουδης, αντωνιαδης, χατζοπουλος, κηπουρος,τσιμπαλιωτης. Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν. Ομορφη εικονα η παρουσια πολλων φιλαθλων σε καθε παιχνιδι της ομαδας. Καποιες φορες ο αριθμος των θεατων αγγιζε τους 1000. Στην καρδια μου ολοι οι συμπαικτες. Περασα μαζι τους αμετρητες ωρες, οχι μονο στο γηπεδο αλλα και μακρυα απο αυτο. Τους ευχαριστω εναν εναν, και ειναι οι: τζανετακος, αλουπης, ιντζες, γιαννοπουλλος, κοτζα, τερτσουδης, αχπα, παντελιδης, καισας, αγγελακακης, πετροπουλος κ., πετροπουλος σ., μαμρικισβιλι, συριτουδης, γωνιαδης, γκαβανοζης, ζλατανης, αντωνιου, κυριακιδης, καλυμνιος, χατζημιχαλης, ασπιωτης, σκερλετιδης, θεμελακης, αντωνιαδης. Ημασταν πραγματικα μια οικογενεια, και διαπιστωσα πως πετυχαμε σημαντικα πραγματα γιατι λειτουργησαμε ομαδικα. Τιμη μου που συνεργαστηκα και επαιξα μαζι σας!! Ενας πολυ καλος προπονητης, ο κυριος Αναστασιαδης, και ενας απιστευτος ανθρωπος και γυμναστης, ο κυριος μπαμπης παρασχουδης. Πετυχαμε τον στοχο μας και πηγαμε την ομαδα εκει που αξιζει να βρισκεται, στη Γ εθνικη. Ελπιζω να ημουν ενας σωστος στρατιωτης οταν με χρειαστηκε η ομαδα και να εδωσα οσα περισσοτερα μπορουσα, παρουσιαζοντας τον καλυτερο μου εαυτο για αυτη τη φανελα με το τριφυλλι στο στηθος. Θα εχω να θυμαμαι πολλα απο εδω. χαρες, λυπες, μα οι χαρες ηταν περισσοτερες. Ολα αυτα εγιναν χαρη στο ποδοσφαιρο που ενωνει τα παντα και μας ενωνει ολους. Νιωθω οτι ειμαι ενας απο εσας και θα ειμαι παντα κοντα σε οτι με χρειαστει αυτη η μεγαλη ομαδα. Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να πω. Ειμαι πολυ συγκινημενος αλλα ηρθε η ωρα του αποχωρισμου. Δε ξερω τι θα γινει του χρονου αλλα αυτο που θα πω τωρα ειναι: “εις το επανειδην”. Θα μου λειψετε ολοι. Να ειστε παντα καλα ολοι, με υγεια, με χαρες και χαμογελα. Σας αγαπω ολους . Ολα αυτα με εκαναν να θελω να παρεμεινω εδω και μετα το τελος της θητειας, η οποια κυλησε υπεροχα χαρη σε ολα αυτα που σας αναφερα. Σας ευχαριστω για ολα μεσα απο την καρδια μου».

Ακολούθησε ο αποχαιρετισμός και το… εις το επανιδείν από την ΑΕ Διδυμοτείχου:

“Το ύψος του ανθρώπου ξεκινά από τα πόδια, και φτάνει μέχρι το κεφάλι. Από εκεί και πάνω ξεκινάει το ανάστημά του…”
Κοντός στο μπόι,τεράστιος στο ανάστημα!
Βαγγέλη είσαι και θα μείνεις για πάντα ένα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας γραμμένο με χρυσά γράμματα,άνθρωποι σαν και εσένα κοσμούν το ποδόσφαιρο,τιμή μας και καμάρι που συνεργαστήκαμε μαζί σου…
Εις το επανιδείν λοιπόν φίλε!

Ο Καζάλας που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιούλιο από το Κερατσίνι, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Άρη Αμφιάλης με συμμετοχές στην Δ’ Εθνική κατακτώντας πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Φωστήρα. Επίσης κατέκτησε ως αρχηγός με την Μικτή ομάδα νέων περιφέρειας Αττικής το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον τελικό που έγινε στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με προπονητή τον Σπύρο Λυβαθηνό. Ακόμη διετέλεσε αρχηγός στην Μικτή Πειραιά Νέων. Λόγω των προβλημάτων όμως που αντιμετώπιζε η ομάδα του Ταύρου, τον οδήγησαν στην Αγία Ελεούσα (Α’ Αθήνας) από όπου τον απέκτησε η κυπελλούχος ομάδα του Πειραιά το Κερατσίνι.

Share it