Search

Μόνο υπερηφάνεια και χειροκρότημα για αυτά τα παιδιά, στην “ρώσικη ρουλέτα” έχασαν την πρόκριση για τον τελικό οι Έφηβοι της Ξάνθης

Δεν κατάφεραν να γράψουν ακόμη μια χρυσέ σελίδα στην ιστορία του συλλόγου οι Έφηβοι της Ξάνθης που ηττήθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με 6-5 και δεν κατάφεραν να προκριθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιάς στον τελικό. Μόνο χειροκρότημα και υπερηφάνεια για μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα όπως αυτή της Ξάνθης που έχει πολύ μέλλον  και θα φέρει μεγάλες χαρές στον σύλλογο.

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση με αρκετά καλό ρυθμό και καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56′ όταν ο Τσιμόπουλος ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Δουλγέρη, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να βλέπει και την κίτρινη κάρτα, και τον μέσο της Ξάνθης που κέρδισε το πέναλτι να το εκτελεί εύστοχα.

Μετά το 1-0 οι παίκτες της Ξάνθης έχασαν μοναδικές ευκαιρίες με Μελιόπουλου και Οκάν Σουλεϊμάν χάνοντας μοναδική ευκαιρία να “καθαρίσουν” το ματς στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα του Αστέρα ανέβασε την πίεση της και κατάφερε με κεφαλιά του Κανελλόπουλου στο 83′ να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση, καθώς ακόμα και στο δυνατό σουτ του Γκατζόγια στο 90′ ο κίπερ του Αστέρα απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στην παράταση λίγο η κούραση λίγο το γεγονός πως καμία ομάδα δεν ήθελε να ρισκάρει δεν επέστρεψε σε κάποια ομάδα να βρει το “χρυσό” γκολ της πρόκρισης, ενώ στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν οι Ζουρνατζίδης και Τσιμόπουλος κράτησαν τις ομάδες τους ζωντανές στο παιχνίδι με τις αποκρούσεις τους.

Στην “ρώσικη ρουλέτα” οι παίκτες του Αστέρα ήταν πιο ψύχραιμοι και ευστοχώντας στα 6 απο τα 7 πέναλτι που εκτέλεσαν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα της Ξάνθης που είχε δύο άστοχα και έτσι έχασε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιμόπουλος, Τσέκος(74′ Διαμαντόπουλος), Φωτόπουλος, Ζορμπάς(58′ Ντίνε), Χριστόπουλος, Αντζούλας, Κάρδαρης(58′ Κωτσόπουλος), Γλέζος, Τζίμας(Ρούνης), Κανελλόπουλος(115′ Μαχαίρας), Μαρίνος

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου(91′ Τσιτσεκίδης), Λεωντσάκος, Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος, Γκατζόγιας(93′ λ.τρ. Κιολείδης), Θυμιάνης, Ιωάννου, Δουλγέρης(70′ Γράβας), Σουλεϊμαν(90′ Σπυριδωνίδης, 106′ Κιούπη), Τενεκές

Share it