Search

Είδε τους Έφηβους της Ξάνθης πριν ανηφορίσει για Θράκη ο Μίχαελ Σκίμπε!

Πόλος έλξης για αρκετούς μάνατζερ, προπονητές και αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ‘Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”  για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εφηβικής ομάδας της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Ένας  εξ’ αυτών ήταν και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε που είδε το παιχνίδι μαζί με τον βοηθό του Κώστα Τσάνα. Θυμηθείτε την συγκλονιστική στιγμή του ημιτελικού της ξανθιώτικης ομάδας με τους Αρκάδες ΕΔΩ

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός τεχνικός μαζί με τους Ζήση Βρύζα και Τραϊανό Δέλλα θα βρεθούν στην Κομοτηνή το Σάββατο για το 25ο επετειακό διεθνές συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ο Γερμανός Ομοσπονδιακός τεχνικός θα μετέχει στην «στρογγυλή τράπεζα» με θέμα «Η αθλητική Επιστήμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο» που θα συντονίσει το Σάββατο 20 Μαϊού(12:00 – 13:30) ο γνωστός ξανθιώτης γιατρός, και καθηγητής Αθλητιατρικής του Δημοκρίτειο, και της Εθνικής ομάδας Γιώργος Γκοδόλιας. Ο κ. Σκίμπε θα κάνει ομιλία με θέμα » Η νέα Ελληνική Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου», ενώ θα ακολουθήσει η ομιλία του Τραϊανού Δέλλα με θέμα » Το Ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα», ενώ τέλος ο Ζήσης Βρύζας θα πραγματοποιήσει την απονομή των πτυχίων σεμιναρίου.

 

Share it