Search

Photos: 50 κλικ απο την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή στον νταμπλούχο Ξάνθης Άρη Αβάτου!

Ημέρα γιορτής για τον Άρη Αβάτου, με τον νταμπλούχο Ξάνθης να ολοκληρώνει την σαιζόν με την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και πλέον να βάζει πλώρη για την συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική.

Πριν την διεξαγωγή της διαδικασίας της απονομής του τίτλου του πρωταθλητή στην ομάδα του Αβάτου, διεξήχθη φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Μαγγάνων μεταξύ της ομάδας του Αβάτου και της ομάδας Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη οπού για την ιστορία η ομάδα του Αβάτου κέρδισε  με 3-2.

Η ομάδα του Άρη άνοιξε το σκορ χάρις το τέρμα του Τάσου Δεσύλλα για να έρθει η ανατροπή απο τους Νέους της Ξάνθης, με τον Γιώργο Ψεμματά που κατάγεται απο το Άβατο να ισοφαρίζει για λογαριασμό της ομάδας Νέων της Ξάνθης και τον Πεταλωτή να κάνει το 1-2. ο Δημήτρης Εφεντόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Αβάτου και ο Βασίλης Δόντσος λίγο πριν το φινάλε με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη.

Για τον πρωταθλητή Άρη Αβάτου ξεκίνησαν το ματς οι: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ταχτσίδης, Παπαδιώτης, Βασιλειάδης Γ., Δεσύλλας, Σουκρήογλου, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Χαριτίδης, Κουτσούμπας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης Γιωργ., Δασκαλάκης, Εφεντόπουλος, Ντουμπάν και Μιχαηλίδης.

Για την ομάδα Νέων της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Σαββίδης, Τενεκές, Βαφειάδης, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Τσάπαρης, Παπαδόππουλος, Καπτέλι, Τζιβανόπουλος, Χαντζής, Ψεμματάς. Ενώ αγωνίστηκαν και οι Χασάνογλου, Ιωσηφίδης, Πεταλωτής και οι υπό δοκιμή Γκίκα και Χατζί.

Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε η απονομή του τίτλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πανίδη να δίνει την κούπα στην τριπλέτα των αρχηγών του Άρη Αβάτου Σουκρή Σουκρήογλου, Γιώργο Βασιλειάδη και Βασίλη Κουτσούμπα, ενώ τα μετάλλια στους πρωταθλητές έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Πιστόλας και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλακούρας.

Το παρών στην απονομή έδωσαν επίσης το μέλος της ΕΠΣ Ξάνθης Αντώνης Κουτσουρλής αλλά και ο Γιώργος Κασναφέρης που εκπροσώπησε τόσο την ΠΑΕ Ξάνθη όσο και τον Δήμο Τοπείρου. Αμέσως μετά και την απονομή ακολούθησε η γνωστή “σουβλακειάδα” με γευστικά εδέσματα και πολλά ποδοσφαιρικά πηγαδάκια.

Share it