Search

Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου του Σιώπη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Ο Πανιώνιος του Εβρίτη Μανώλη Σιώπη επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ του Κομοτηναίου Πέτρου Μάνταλου (ο οποίος όμως ήταν εκτός αποστολής) στο ΟΑΚΑ και έφτασε τους 4 βαθμούς στη διαδικασία των play off.

Το γκολ του Γεσίλ από το 7’ αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο για την «Ένωση», που βελτίωσε την κάκιστη εικόνα της στο δεύτερο μέρος, ωστόσο απέτυχε να βρει ακόμα και την ισοφάριση.

Φωνάζουν για τη φάση του 55’ οι «κιτρινόμαυροι», όταν αντί να τους δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Πέκχαρτ από τον Γιαννιώτη, υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ σε βάρος του Τσέχου.

Δίκαια πανηγύρισαν οι Νεοσμυρνιώτες, που έκαναν υποδειγματικό παιχνίδι και είχαν και την τύχη με το μέρος τους στο τέλος, όταν κόντρα σε γύρισμα του Σιμόες σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46’ Πατίτο), Βάργκας (46’ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο, Πέκχαρτ (62’ Αλμέιδα)

Στον πάγκο έμειναν οι: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Μπακασέτας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (57’ Γκιοατά), Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (88’ Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (76’ Λάμπρου)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαντής, Σαββίδης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Γκάγκας (Λάρισας)

Πηγή: sport-fm.gr

Share it