Search

Ματσαρά στα Κιμμέρια μεταξύ Εθνικού και ΑΠΟΞ πριν τον “τελικό” με Ελπίδες για την Β’ ΕΠΣ Ξάνθης

Θεαματικό παιχνίδι με τέσσερα τέρματα, δοκάρι στο 90′ και πολλές χαμένες ευκαιρίες διεξήχθη στα Κιμμέρια στο εξ΄αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Εθνικός Κιμμερίων παρότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες μπήκε ελαφρώς καλύτερα όμως η ομάδα του ΑΠΟΞ κατάφερε να ανοίξει πρώτη το σκορ χάρις σε τέρμα του Χασιώτη, με την απάντηση των γηπεδούχων να έρχεται με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο Τζοσκούν Κιοσέ για το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου αιφνιδίασε εκ νέου τον Εθνικό και με χάρις σε αυτογκόλ μετά απο κόντρα πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με τον Χακάν ΣΟφτά να φέρνει εκ νέου το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους που μάλιστα στο 90′ άγγιξαν και τη νίκη όμως το σουτ του Μπερμπίν Μπουδούρ χτύπησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Ομάδες με εξαιρετικό ταλέντο και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι δύο ομάδες που έβγαλαν μερικές πολύ όμορφες στιγμές στο παιχνίδι. Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Κιμμερίων να αντιμετωπίζει τις Ελπίδες στο Σέλινο στον “τελικό” της δεύτερης θέσης.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής και η βαθμολογία μια στροφή πριν το τέλος:

Φίλιππος Δροσερού – Ελπίδες Ξάνθης   3-3

Εθνικός Κιμμερίων – ΑΠΟΞ   2-2

Ρεπό: Αετός Τοξοτών

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1, Φίλιππος Δροσερού  23*

2. Ελπίδες Ξάνθης   16 *

3. Εθνικός Κιμμερίων  15*

4. Α.ΠΟ. Ξάνθης  4

5.Αετός Τοξοτών  2*

*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Share it