Search

Ετοιμάζει εκδρομή για τη συμμετοχή της στο πρώτο Final 4 στην ιστορία της η Φιλία Ορεστιάδας!

Η Φιλία Ορεστιάδας δίνει το Σάββατο 20 Μαΐου στις 17:00 στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης αγώνα κόντρα στο Δημοκρίτειο Κομοτηνής για την πρόκριση της στον τελικό του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στα πλαίσια αυτά οι άνθρωποι της Φιλίας ετοιμάζουν εκδρομή με λεωφορείο στην Αλεξ/πολη για να παραβρεθούν οι Ορεστιαδίτες στο πρώτο Final 4 στην ιστορία της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της Φιλίας:

Ο Γυμναστικός σύλλογος Φιλία Ορεστιάδας ενημερώνει τους φίλους του αλλά και του φιλάθλους του μπάσκετ στην Ορεστιάδα για τον μεγάλο ημιτελικό του πρωταθλήματος στον οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παρευρεθεί.

Στις 20/5 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” με αντίπαλο το Δημοκρίτειο Κομοτηνής. Η διοίκηση του συλλόγου θα πραγματοποιήσει εκδρομή για τον μεγάλο αγώνα για να στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας αλλά και να απολαύσουμε ωραίο μπάσκετ.

Η εκδρομή θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει το Σάββατο 20/5 από το ΚΤΕΛ στις 14:00μ.μ. το οποίο θα μεταφέρει και την ομάδα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ(ενήλικες) και 3 ευρώ(ανήλικα) για την ενίσχυση του συλλόγου!

Δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους στο τηλέφωνο:6908608183 κ. Ουζουνίδη Γ. αλλά και στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας καθημερινά 17:00-22:00 (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Share it