Search

Αποχαιρέτησαν την σαιζόν με φιλική νίκη απέναντι στις Παλαίμαχες τα κορίτσια της Ροδόπης ’87!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αγωνιστική σαιζόν για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Κομοτηνής “Ροδόπη ’87” ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι θεσμό απέναντι στην ομάδα παλαιμάχων της ομάδας.

Όπως αναφέρει η Θρακική Αγορά(thrakikiagora.gr) στον αγώνα θεσμό ανάμεσα στις «εν ενεργεία» παίκτριες και στις «παλαίμαχες» της «Ροδόπης 87» συμμετείχαν 30 και πλέον ποδοσφαιρίστριες που κατάφεραν να παραβρεθούν στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Λίγο πριν την έναρξη βραβεύτηκαν οι δύο ομάδες από την πρόεδρο της ΔΕΚΕΠΑΚ Νατάσσα Λιβεριάδου για την συμμετοχή τους στα «Ελευθέρια 2017» αλλά τιμήθηκε για την χρόνια προσφορά της και η Πρόεδρος της ομάδας Αναστασία Περιβολοπούλου που έβαλε τα «ποδοσφαιρικά» και έπαιξε ένα ημίχρονο πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ!

Το παρών στον αγώνα έδωσαν μεταξύ των απλών φίλων και φανατικών φιλάθλων του γυναικείου ποδοσφαίρου, η Βούλα Ελευθεριάδου μετά του συζύγου της Δημήτρη Κηπουρού ενώ «έλαμψαν» δια της απουσίας τους επίσημοι και φορείς της περιοχής μας…!Κοντά στα κορίτσια της Κομοτηνής και ο Ερασιτέχνης Πανθρακικός με τον πρόεδρο Μανώλη Σακαλή και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μπάρκουλα να δίνουν το παρών.

Για την ιστορία οι εν ενεργεία παίκτριες της Ροδόπης ’87 κέρδισαν με 4-2 την ομάδα Παλαιμάχων, με τις Πατεράκη, Καραχιουλάκη, Αζρά και Ζαχαριά σκόραραν για την ομάδα της Ροδόπης, ενώ για την ομάδα των Παλαίμαχων σκόραραν η πρόεδρος Αναστασία Περιβολοπούλου και η Δεβετζή ενώ να σημειώσουμε πως με την ομάδα των Παλαιμάχων αγωνίστηκε και στα δύο ημίχρονο η προπονήτρια της ομάδας Βίκυ Περιβολοπούλου.

Την αναμέτρηση διεύθυναν τρεις διαιτητίνες της ΕΠΣ Θράκης, οι Ευγενίδου, Τανακάκη, Τσιλφίδου και Σαχίνη. Μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε ένα μικρό «σουβλάκι – πάρτυ» και ακολούθησε η συμμετοχή στα «Ελευθέρια 2017» με παρουσία της ομάδας στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Share it