Search

Εντυπωσιακή παρουσία με πρωτιά και ρεκόρ βαθμών για τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στο Διασυλλογικό Α/Γ!

Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά με την  δυναμική του, έχοοντας εξαιρετική παρουσία στις Σέρρες την Κυριακή(14 Μαίου) οπού ολοκληρώθηκε με τη 2η αγωνιστική  και τα υπόλοιπα μισά αγωνίσματα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος  Α/Γ .  

Η Tsip team του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής  έδωσε βροντερό παρών με 2 χρυσά αλλά και συλλογή βαθμών με ρεκόρ,  για την πανελλήνια κατάταξη στον κατάλογο του ΣΕΓΑΣ.

Ο Γιάννης Δουλγέρης επανήλθε στην πρώτη θέση των 200μ με χρόνο 21,86 και τερμάτισε πρώτος χαρίζοντας στην ομάδα του το χρυσό και την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται!

Χρυσό όμως πήρε και η Τριανταφυλλιά Κρεμμύδα στο τριπλούν, με πολύ καλή επίδοση και με άλμα στα 11.60 μ.

Στα 200μ, η Κων/να Γιαννοπούλου κατάφερε να τερματίσει 4η κάνοντας 25,80 και νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και η μηκίστρια Μάρα Κουκούτση δοκιμάστηκε, τερματίζοντας στην 6η θέση με χρόνο 26,22.

Αξιέπαινη  η προσπάθεια της Γιάννας  Γιόβα που αν και τραυματισμένη κατάφερε να μπει στον τελικό των 200μ.

Πολύ καλή επίδοση έκανε όμως και η Ματίνα Μάρκου στα 400μ.με 68,79 εμπόδια κατακτώντας την 4η θέση πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Αξίζει να σημειωθεί και η 13η θέση στα 200μ του βετεράνου Γιώργου Λεπίδα  όπου συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ με 23,78 καθώς  και ο Ντέμος Στυλιανός με 23,87  και νέο ατομικό ρεκόρ και αυτός.

Ολοκληρώνοντας και τις 2 μέρες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος  Α/Γ, βρίσκει τον ΠΑΣ 1ο σύλλογο στη Θράκη με 4 χρυσά, 2 ασημένια και  129  βαθμούς , πολλά ρεκόρ και πολύ θετική ενέργεια για την αγωνιστική του πορεία.

 

Share it