Search

Πολύ καλή παρουσία και τέταρτη θέση για τον Π.Α.Σ. Πυροσβεστών Ξάνθης στο 3ο Flame Cup!

Παρότι κατέβηκε με ελλιπέστατη αποστολή ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Νομού Ξάνθης είχε εξαιρετική παρουσία στο 3ο Flame Cup που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, με την ξανθιώτικη ομάδα να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση του τουρνουά.

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης είχε αρκετά καλές εμφανίσεις και έχοντας μια νίκη και μία ήττα στον όμιλο πήρε το εισιτήριο για τον μικρό τελικό οπού ηττήθηκε απο την ομάδα της Κασσάνδρας καταλαμβάνοντας έτσι την διόλου ευκαταφρόνητη τέταρτη θέση σε ένα αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό τουρνουά που πέρα απο Ελληνικές ομάδες είχε συμμετοχή και απο την Π.Υ. του Γκέτεμποργκ Σουηδίας. Για την ιστορία την κούπα κατέκτησε η Π.Υ. Θεσσαλίας που κέρδισε στον τελικό την ομάδα του Ηράκλειου.

Πέρα απο τα αγωνιστικά οι ξανθιώτες πυροσβέστες είχαν την ευκαιρία να τιμήσουν τον Θρακιώτη βετεράνο ποδοσφαιρσιτή του ΠΑΟΚ Γιώργο Κούδα, αλλά και να επισκεφτούν  το μουσείο της ομάδας μπάσκετ του Άρη,

Μετά το πέρας των δύο τελικών ακολουθήθηκε η διαδικασία της απονομής των επάθλων σε ομάδες και ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν. Αναλυτικά, τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης έλαβαν, από τον υποδιοικητή πόλεως Κωνσταντίνο Παχίδη, οι Γιώργος Manolov (Κασσάνδρα) και Πέτρος Τσαΐνης (Ηράκλειο), που αμφότεροι πέτυχαν πέντε γκολ. Στη συνέχεια απονεμήθηκε από τον πρόεδρο του πολιτιστικού και αθλητικού συλλόγου Ν. Ξάνθης Τάσο Κωνσταντινίδη το έπαθλο του MVP στον Λάμπρο Γραβάνη (Δ.Θεσσαλία). Έπειτα απονεμήθηκαν από το μέλος του ΔΣ του σωματείου πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά Σωκράτη Πασχαλέρη αναμνηστικά σε όλες τις ομάδες. Τέλος, τα μετάλλια και τα κύπελλα στις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις ένα και δύο απένειμε ο υποδιοικητής πόλεως Κωνσταντίνος Παχίδης.

Share it