Search

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΑΕ Διδυμοτείχου!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου, κατά την οποία εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της νταμπλούχου Έβρου.

Το νέο Δ.Σ. έχει μόνο δύο προσθήκες μελών, με όλους τους υπόλοιπους διοικούντες να μένουν ως έχουν, πράγμα πολύ σημαντικό γιατί κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα εγγεγραμένα μέλη της ΑΕΔ που ψήφισαν αντάμοιψαν την διοίκηση για τις επιτυχίες στις οποίες έφτασε η ομάδα κατά την παρουσία της.

Η μόνο θέση που μένει κενή (τουλάχιστον προσωρινά) είναι αυτή του Αντιπροέδρου καθώς ο Βούλης Μπιλιακάκης έχει υποβάλει την παραίτηση του αφού όπως έχει τονίσει δεν μπορεί να συνεχίσει με τέτοιες γηπεδικες συνθήκες, ενώ έχει έρθει και σε αντιπαράθεση με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου για το θέμα αυτό. Πάντως θα στηρίζει τον πρόεδρο της ομάδας και θα προσφέρει την βοήθεια του σε ότι του ζητηθεί.

Έτσι, πρόεδρος παραμένει ο Νίκος Τσουλκανάκης. Υπεύθυνος ακαδημιών διατηρείται ο Δημήτρης Μπροντίδης, γενικός γραμματέας ο Τάσος Διαγκάκης και γενικός αρχηγός ο Γιώργος Γκίκας. Τα δύο νέα μέλη είναι οι Κώστας Χαριόμπολης και Δημήτρης Γκουντινάκης.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Νίκος Τσουλκανάκης
Αντιπρόεδρος: –
Γενικός Γραμματέας: Τάσος Διαγκάκης
Ταμίας: Πασχάλης Σωτηρούδης
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Δημήτρης Μπροντίδης
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Γκίκας
Μέλη: Χρήστος Τσινούδης, Γιάννης Κηπουρός, Θάνος Χατζόπουλος, Κώστας Αντωνιάδης, Παναγιώτης Μπουρουλίτης, Οδυσσέας Τσιμπανλιώτης, Κώστας Χαριομπόλης, Δημήτρης Γκουντινάκης, Τόλης Καραντουμάνης.

Share it