Search

LIVE: Το θρακιώτικο ντέρμπι Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε το θρακιώτικο νέρμπι της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και τη Δόξα Προσκυνητών. Στο ρεπορτάζ από το γήπεδο του ΑΟΞ ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης. Το Live συντονίζει ο Κοσμάς Πανταζής.

Θυμηθείτε το πρόγραμμα της αγωνιστικής και τους διαιτητές όλων των αγώνων με ένα κλικ ΕΔΩ!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ

Πάμε στις ενδεκάδες των δύο ομάδων ξεκινώντας από τους γηπεδούχους:

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Κατρανίτσας, Χαλήλ Ιμπράμ, Θεοδωρίδης, Χιντ, Μαλαδένης, Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου.
Στον πάγκο είναι οι: Μαυράκης, Καραγκιόζης Β., Μελισσόπουλος, Αθανασίου, Ζιγκολάρι, Μεκέρα, Τορομανίδης.

Πάμε και στους φιλοξενούμενους:

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Δημητριάδης, Φουρκάν, Καραγιαννίδης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Ανυφαντάκης, Δραγανίδης, Βάσκος, Κατσαρός, Κεϊτά.
Στον πάγκο είναι οι: Καμζέλας, Κασιώτης, Κλης, Λεφής, Μόσχος, Ιωαννίδης, Λειβαδιώτης.

Από τις 16:30 η βροχόπτωση είναι έντονη στην Ξάνθη και περιμένουμε να δούμε κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

17:00 Σεντρά στο ματς. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, τη βροχή, το χαλάζι και τον δυνατό αέρα, ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Σημίδης από τον Έβρο σφυρίζει την έναρξη του παιχνιδιού.

17:04 Σουτ του Τζαμπάζ Χαλήλ δίπλα απ’ το δοκάρι του Περτσά που ήλεγχε τη φάση.

17:08 ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Προσκυνητών, βγήκε γρήγορα ο Λαζαρίδης και πλάσαρε εύστοχα τον Περτσά. Ορφέας – Δόξα 1-0.

17:20 Η βροχή συνεχίζει να πέφτει στην Ξάνθη, με το γήπεδο να έχει μετετραπεί σε… πισίνα και να δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με νωρίτερα πάντως έχει μειωθεί η ένταση της.

17:25 ΓΚΟΛ για τη Δόξα Προσκυνητών! Οι Κομοτηναίοι ισοφαρίζουν σε 1-1 με σουτ του Βάσκου.

17:27 Σουτ του Μπουνταγκίδη μετά από κόρνερ έδιωξε σε κόρνερ ο Περτσάς και μετά τη νέα εκτέλεση κόρνερ το δυνατό σουτ του Κατρανίτσα φεύγει άουτ.

17:29 ΓΚΟΛ για τη Δόξα Προσκυνητών! Ολική ανατροπή για την ομάδα της Ροδόπης με απευθείας φάουλ του Τρίχα! Ορφέας – Δόξα 1-2 με τη συμπλήρωση μισή ώρα αγώνα.

17:31 Κίτρινη κάρτα στον Μπουνταγκίδη για φάουλ.

17:35 Στο 0-0 όλα τα ματς του ομίλου εκτός από το θρακιώτικο ντέρμπι και το Μακεδονικός – Καμπανιακός που είναι στο 0-1.

17:37 Κίτρινη κάρτα στον Καραγκιόζη που ανέκοψε με φάουλ αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

17:39 Ο Καμπανιακός έχει διπλασιάσει τα τέρματα του κόντρα στον Μακεδονικό.

17:42 Με τον Κυζιρίδη ανοίγει το σκορ απέναντι στη Χρυσούπολη ο ΑΟ Καβάλας.

17:45 Ημίχρονο στην Ξάνθη. Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών 1-2. Καλό παιχνίδι σ’ αυτό το πρώτο μέρος παρά τον άσχημο καιρό.

Στο ημίχρονο στα ματς του 1ου ομίλου:

ΑΟ Καρδίας – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0
Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προκυνητών 1-2
Αλμωπός Αριδαίας – Εορδαϊκός 0-0
Μακεδονικός Φούφα – Καμπανιακός 0-2
ΑΕΠ Βατολάκκου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-3 α.α.
Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης 1-0
ΦΑΣ Νάουσα – Δόξα Δράμας 0-0
Ρεπό : Απόλλων Καλαμαριάς

18:00 Έναρξη β’ μέρους στο γήπεδο του ΑΟΞ. Δύο αλλαγές για τον Ορφέα. Καραγκιόζης Β. και Μελισσόπουλος μπαίνουν, Θεοδωρίδης και Χαλίλ Ιμπράμ βγαίνουν. 

18:05 Καλή φάση για τον Ορφέα. Ωραίος συνδυασμός από τους Ξανθιώτες με τελικό αποδέκτη τον Μουμίνογλου που σούταρε μόλις άουτ. Έχει μπει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα. Η βροχή εν τω μεταξύ έχει σταματήσει και έχει βγάλει ηλιοφάνεια.

18:09 Κίτρινη κάρτα στον Μελισσόπουλο βγάζει ο κ. Σημίδης.

18:11 ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Σέντρα του Μελισσόπουλου και ο Γιάννης Καραγκιόζης με σουτ ισοφαρίζει σε 2-2.

18:15 Αλλαγή για τους Προσκυνητές. Ο Μόσχος παίρνει τη θέση του Ανυφαντάκη με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα.

18:17 Ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας διπλασιάζει τα τέρματα της Καβάλας στο τοπικό ντέρμπι με τη Χρυσούπολη. Με 3-0 του Μακεδονικού προηγείται ο Μακεδονικός.

18:27 Ο Μελισσόπουλος αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μέσα σε λίγα λεπτά ο παίκτης του Ορφέα που μπήκε ως αλλαγή με την έναρξη του β’ μέρους δέχεται δύο κάρτες απ’ τον κ. Σημίδη. Η δεύτερη βγήκε καθώς επιτέθηκε σε αντίπαλο του.

18:30 Αλλαγή για τη Δόξα Προσκυνητών. Στη θέση του Κατσαρού ο Κλης.

18:35 Έχει μειώσει σε 3-2 ο Μακεδονικός και πάει για την ισοφάριση απέναντι στον Καμπανιακό.

18:36 ΓΚΟΛ για τη Δόξα Προσκυνητών! Σκόρερ ο Βάσκος που με μια υπέροχη προσπάθεια πέρασε δύο παίκτες και με πλασέ νίκησε τον Ρούφο. 

18:43 Στη θέση του Κεϊτά ο Καμζέλας.

18:47 ΓΚΟΛ για τον Ορφέα Ξάνθης! Ο Γιάννης Καραγκιόζης με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 3-3 στο 90+2! Ένα λεπτό μετά ο  ίδιος παίκτης αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Ορφέας τελειώνει το ματς με 9 παίκτες!

18:49 Τέλος σε ένα απίστευτο ματς! Δόξα Προσκυνητών – Ορφέας Ξάνθης 3-3!

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας. Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το θρακιώτικο ντέρμπι!

Share it