Search

Κοντά σε συμφωνία με τη Μαρία Χατζηνικολάου η Νίκη Αλεξανδρούπολης!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη σπουδαία βολεϊμπολίστρια Μαρία Χατζηνικολάου βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict η Νίκη Αλεξανδρούπολης!

Η 38χρονη κεντρικός που κατάγεται από τον Έβρο βρίσκεται αυτές της μέρες στην Αλεξανδρούπολη, είναι σε συχνή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Νίκης και είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να φοράει ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Εκτός όμως από την πρώτη ομάδα, αν όλα πάνε καλά και οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, η Χατζηνικολάου ενδέχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στο αναπτυξιακό κομμάτι. Άλλωστε σε εκδήλωση για κορίτσια δημοτικού που πραγματοποίησε η Νίκη το Σάββατο 13 Μαΐου (από την οποία θα δείτε φωτορεπορτάζ σε επόμενη ανάρτηση), η έμπειρη αθλήτρια παρεβρέθηκε και έπαιξε με τα μικρά παιδιά όπως βλέπετε και στην παραπάνω αποκλειστική φωτογραφία του SportsAddict.

Η Χατζηνικολάου έχει μία πλούσια καριέρα η οποία ξεκίνησε το 1992 από τον Ποντιακό, ενώ στη Νίκη αγωνίστηκε τη σεζόν 1995-96. Στη συνέχεια έπαιξε σε Βριλήσσια, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Παναξιακό και Ηλιούπολη. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε 5 Κύπελλα Ελλάδας (4 με τα Βριλήσσια και 1 με τον Παναθηναϊκό) και 2 Πρωταθλήματα (2 με Βριλήσσια και 2 με Παναθηναϊκό). Επίσης, έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής μετρώντας πάνω από 100 συμμετοχές.

 

Share it