Search

“Χ”αμένοι και οι δύο στην μάχη του ΟΦΗ του Κομεσίδη με τον Άρη του Μπαργκάν!

Ύστερα από ένα ματς με μεγάλο σασπένς και ένταση κατά διαστήματα, ΟΦΗ και Άρης ήρθαν 1-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League, με τους «κίτρινους» και με αυτόν τον τρόπο οι «κίτρινοι» είδαν τις ελπίδες τους για άνοδο να μειώνονται κι άλλο.  Βασικός ξεκίνησε για τους γηπεδούχους ο Δημήτρης Κομεσίδης, ενώ ως αλλαγή πέρασε στο ματς για τον Άρη στην επιστροφή του απο τραυματισμό ο Κενάν Μπαργκάν.

Πλέον, έχουν 67 βαθμούς με 30 ματς και έχουν πέντε λιγότερους από τη δεύτερη Λαμία και οκτώ από τον Απόλλων Σμύρνης που αναμετρώνται την Κυριακή και με το σημερινό αποτέλεσμα έχασε την ευκαιρία η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τους προσθέσει επιπλέον άγχος. Η τελευταία ευκαιρία για να μπει δυνατά στο κόλπο της ανόδου είναι η επόμενη αγωνιστική για τον Άρη, όπου θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης».

Στο 34’ οι δύο ομάδες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής των Μπούρμπου και Παντίδου που πήραν μέρος σε σύρραξη που ξεκίνησε ύστερα από ένταση ανάμεσα σε Τάτο και Νάστο, ενώ λίγο πριν το φινάλε οι Κρητικοί έμειναν με εννέα λόγω δεύτερης κίτρινης του Μάνου.

Το σκορ άνοιξε ο Μιλισάβλιεβιτς στο 29’ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, όταν ο Βουό έστρωσε την μπάλα στον Μιλιοσάβλιεβιτς που κεραυνοβόλησε τον Διούδη με το αριστερό. Ο Άρης που δεν ήταν πολύ απειλητικός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τα έπαιξε όλα για όλα προς το φινάλε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καπνίδη (73′), που νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο με κεφαλιά ύστερα από γύρισμα του Τάτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το ματς έγινε… ροκ, αφού οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φουλ επίθεση για να πάρουν το τρίποντο και ο ΟΦΗ προσπάθησε να «χτυπήσει » στην κόντρα επίθεση. Μοιραίος αποδείχθηκε στο τέλος ο Τζανακάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να στείλει εντός εστίας την μπάλα, αστοχώντας από την καρδία της αντίπαλης περιοχής.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης (63′ Αντουκόρ), Νάστος, Χαντί (38′ Όστοϊτς), Μπόατενγκ, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεβ (70′ Μάνος), Βουό.

Άρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης,Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας (46′ Καράμπελας), Πίτου (67′ Μπαργκάν), Ντούνης, Παυλίδης (67′ Καπνίδης), Τάτος, Ίλιτς

Share it