Search

Πρόκριση εις διπλούν στον τελικό για Ασπίδα Ξάνθης και ΑΕ Κομοτηνής στο Βαλκανικό τουρνουά Βετεράνων του Λουλέμπουργκαζ!

“Σαρώνουν” στο πέρασμα τους ο ι ύο Θρακιώτικες ομάδες που εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Βαλκανικό διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται στην Τουρκική πόλη Λουλέμπουργκαζ,  με την Ασπίδα Ξάνθης στις Γυναίκες και την ΑΕ Κομοτηνής στους Άνδρες να προκρίνονται στους τελικούς που θα γίνουν το πρωί της Κυριακής.

Οι Βετεράνοι της ΑΕ Κομοτηνής υπό τις οδηγίες του τιμ μάνατζερ της Ασπίδας Ξάνθης, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου έχουν το απόλυτο των νικών και θα αντιμετωπίσουν σε έναν σπουδαίο τελικό την Γαλατάσαραϊ που έχει στην σύνθεση της 6 πρώην διεθνείς μπασκετμπολίστες. Η ομάδα της Κομοτηνής κέρδισε κατά σειρά 33-27 την  Kent απο την Τουρκία, 41-30 την Νις απο την Σερβία και 44-30 την τοπική ομάδα του Λουλέμπουργκαζ.

Ενώ εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιούν και οι Γυναίκες της Ασπίδας Ξάνθης, που υπό τις οδηγίες του Νεδίμ Καρά Αχμέτ, προκρίθηκαν ως πρώτες στον όμιλο στον μεγάλο τελικό οπού θα αντιμετωπίσουν την Σερβία. Η ομάδα της Ξάνθης κέρδισε με 31-29 την τοπική ομάδα και 38-27 την ομάδα απο το Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Share it