Search

Κάλεσμα της ΕΠΣ Θράκης ενόψει παρουσίας Γκοδόλια, Σκίμπε, Δέλλα και Βρύζα ια χάρη του 25ου Επετειακού Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!

Κάλεσμα στους παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των σωματείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης απέστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Μάνος Γαβριηλίδης ενόψει του 25ου Επετειακού Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής!

Και πιο συγκεκριμένα ενόψει της “στρογγυλής τραπέζης” που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαϊού με θέμα: “Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”, με συντονιστή τον Γιώργο Γκοδόλια και ομιλητών μεταξύ άλλων των βετεράνων ποδοσφαιριστών Τραϊανού Δέλλα, Ζήση Βρύζα και του Γερμανού Ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής μας Μίχαελ Σκίμπε που ανεβαίνει για δεύτερη φορά στην Θράκη.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

“Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Θράκης καθώς και ο γιατρός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου και καθηγητής του ΣΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. κ. Γεώργιος Γκοδόλιας σας προσκαλούν στην στρογγυλή τράπεζα με θέμα: “Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”  και ομιλητές μεταξύ άλλων τους M. Skibbe, Τ. Δέλλα, Ζ. Βρύζα, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στις 12:00-13:30. Είσοδος Ελεύθερη”

Share it