Search

Η αποστολή του Ορφέα για το τελευταίο εντός της χρονιάς! Για το τελευταίο χειροκρότημα στο “Ελ Θράκικο” με Προσκυνητές

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να αποχαιρετήσει με τον ιδανικό τρόπο τους φιλάθλους του θέλει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς ο Ορφέας Ξάνθης, που την Κυριακή 14 Μαϊού υποδέχεται στις 17:00 στο γήπεδο του ΑΟΞ την Δόξα Προσκυνητών.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που προέρχεται απο τρεις διαδοχικές νίκες φτάνει σιγά σιγά στην ολοκλήρωση μιας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς με τα παιχνίδια με τους Προσκυνητές εντός και εκτός με Λαγκαδά να είναι ο επίλογος της φετινής αγωνιστικής περιόδου που βρίσκει την ομάδα της Ξάνθης στις υψηλές θέσεις του πίνακα.

Ενόψει του αγώνα με τους Προσκυνητές η προετοιμασία του Ορφέα ολοκληρώθηκε με χαλαρή προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου ενώ αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για το Θρακιώτικο ντέρμπι με την ομάδα της Κομοτηνής. Μοναδικές απουσίες αυτές του μακροχρόνια απόντα Λάζαρου Μαυρόπουλου, του Κώστα Θεοδωρίδη και του άρρωστου Καρά Αλή Ονούρ.

Η αποστολή για τον Ορφέα Ξάνθης αποτελείται απο τους: Ρούφο, Αθανασίου, Θεοδωρίδη Χ., Καραγκιόζη Β., Μακράκη, Μαλαδένη, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Μπουνταγκίδη, Ζιγκολάρι, Μεκερά, Μελισσόπουλο, Κααραγκιόζη Γ., Λαζαρίδη, Μουμίνογλου, Χαλίλ Ιμπράμ και Χίντ Ιμέρ.

 

Share it