Search

Ήττα των Εφήβων της Ξάνθης στα Γιάννενα! Ο Αστέρας Τρίπολης αντίπαλος στον ημιτελικό!!!

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, η Ξάνθη που σε ένα αδιάφορο ματς ηττήθηκε με 4-2, με τους ξανθιώτες να τερματίζουν δεύτεροι και ν βρίσκουν στο Final 4 τον Αστέρα Τρίπολης που έκανε την μεγάλη έκπληξη και κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0 και πήρε αυτή την πρώτη θέση του Νότιου ομίλου στέλνοντας τους “ερυθρόλευκους” πάνω στον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΠΑΣ Γιάννινα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25′ για το 1-0, με τον Μελιόπουλο να ισοφαρίζει στο 30′ με κεφαλιά (1-1). Στην επανάληψη και σε διάστημα τριών λεπτών ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε δύο γκολ κάνοντας το 3-1 στο 55′ και 58′ αντίστοιχα, με την Ξάνθη να μειώνει στο 70′ με τον Κιούπη σε 3-2. Στο 80′ έγινε το τελικό 4-2 με τον Μελιόπουλο να έχει δοκάρι λίγο πριν το τέλος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Θυμιάνης, Λεωντσάκος (65′ Κιούπης), Θεοφυλάκης (80′ Ισμέτ), Τενεκές, Μελιόπουλος, Γράβας (60′ Ποδάρας), Τσιτσεκίδης (70′ Δουλγέρης), Σπυριδωνίδης (70′ Σουλεϊμάν), Τριανταφύλλου, Ιωάννου.

Share it