Search

Τέλος σε ακόμη μία πετυχημένη σεζόν για τον Άρδα Καστανεών, με συγκινητικό αντίο

Η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώθηκε για όλες τις ομάδες της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου την προηγούμενη Κυριακή (07/05), αφήνοντας σίγουρα διαφορετικά συναισθήματα σε κάθε μία. Για την ομάδα του Άρδα Καστανεών, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, τα συναισθήματα αυτά συμπυκνώνονται σε μία λέξη: περηφάνια. Περηφάνια για την προσπάθεια πολλών ανθρώπων του χωριού η ομάδα να καταφέρει να σταθεί οικονομικά στις απαιτήσεις της Α’ κατηγορίας, αλλά και αγωνιστικά να καταφέρει για ακόμη μία σεζόν να πρωταγωνιστήσει, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παρακάτω, ακολουθεί το αντίο στη σεζόν που ολοκληρώθηκε απ’ την διοίκηση του Άρδα:

“Χθες πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για την ομαδα μας για τη σεζόν 2016-17. Μια σεζόν που οπως αποδείχθηκε ηταν και η πιο δύσκολη απο πλευράς βιωσιμότητας του ιστορικού σωματείου μας. Πιο δύσκολη κι απ’οσο μπορούσαμε να φανταστούμε και να περιμενουμε! Ειναι πραγματικό κατόρθωμα να κρατιέται μια ερασιτεχνική ομαδα ενός χωριού 800 κατοίκων και να διατηρείτε σε τοσο υψηλό επίπεδο για συναπτά έτη, στην κορυφαία κατηγορία του νόμου μας, του μεγαλύτερου σε αποστάσεις νόμου στο πανελλήνιο, και μάλιστα με το πολύ μεγαλύτερο μέρος των λειτουργικών εξόδων να καλύπτεται καθαρά και μονο απο την διοίκηση που απαρτίζεται απο Καστανιωτες. Βλέπουμε πως κεφαλοχώρια της περιοχής μας, με παραδοσιακά ισχυρες ποδοσφαιρικές ομάδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις “απαιτήσεις” της κατηγορίας και είτε τα παρατάνε στη διάρκεια της σεζόν, είτε η πορεία τους στο πρωτάθλημα δεν ειναι ανάλογα της ιστορίας τους, είτε κατ’ επιλογην αγωνίζονται στην χαμηλότερη κατηγορία και αυτο ειναι κατι που μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολους όσους στάθηκαν δίπλα μας σε αυτη την δύσκολη προσπάθεια μας, τους χορηγούς μας, με την οικονομική τους συνδρομή με την τοποθέτηση πινακίδας και συμμετοχή στο ημερολόγιο της ομαδας, τους φιλάθλους του χωριού μας και φυσικα ολους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους με τον εναν ή τον άλλον τροπο να βγει εις πέρας αυτη η τοσο δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν. Σε περιόδους κρίσης, οπως αυτη που βιώνουμε στις μερες μας ο ερασιτεχνισμός ειναι δυστυχώς ενα πολυέξοδο χόμπι, και η αγάπη μας και μονο γι’αυτο που κάνουμε μας δίνει δύναμη για το αυριο!

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε με ολη τη θερμή που μας διακατέχει τους ποδοσφαιριστές μας και το προπονητικό τιμ για ολη τους την προσπάθεια και που κατάφεραν να τερματίσουν την ομαδα μας στην 5ή θέση και να την οδηγήσουν ως τα ημιτελικά του κυπέλλου Έβρου. Ο μεγαλύτερος στόχος μας επετεύχθη: να τελειώσουμε την χρονια αγαπημένοι, και να γίνουμε μια παρεα, οπως κάναμε όλα τα προηγούμενα χρονια και μέσω αυτού να βγει αυτο το τοσο αξιόλογο αποτέλεσμα!” 

Share it