Search

Και μαθηματικά πρωταθλητής Α2 ΕΠΣ Ξάνθης ο Απόλλων Ξάνθης! Βαριά καμπάνα για Άτλα Σελίνου

Την άνοδο του στην Α1 κατηγορία πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική ο Απόλλων Ξάνθης με΄τα το διπλό στην Μάνδρα, με την ομάδα του Απόλλωνα όμως πέρα απο την άνοδο να κερδίζει και μαθηματικά και τον τίτλο του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας μετά τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Πειθαρχική της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict, εξετάζοντας καθαρά το φύλλο αγώνα και τους νόμους, προχώρησε στην εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα Απόλλων – Άτλας Σελίνου που διεκόπη στο 86′ μετά απο αψιμαχίες και είσοδο παραγόντων στο γήπεδο. Με βάση λοιπόν του φύλλο αγώνα που ανέφερε πως η ομάδα του Σελίνου μετά την αποχώρηση 5 παικτών της έμεινε με 6 παίκτες και δεν μπορούσε να συνεχίσει και καθότι δεν προσκομίσθηκε κανένα έγγραφο απο πλευράς του Άτλα το παιχνίδι κατοχυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Απόλλωνα.

Πέρα όμως απο την ήττα άνευ αγώνα η ομάδα του Σελίνου τιμωρήθηκε με αφαίρεση 2 βαθμών απο το φετινό και άλλους δύο απο το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ενώ βαρύς ήταν ο πέλεκυς και για τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Βλαδίμηρο Μαρκοσιάν πουυ τιμωρήθηκε με 4 μήνες μη εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και άλλο ένα μήνα ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μπακάλογου, πάντως αμφότεροι δεν “καίγονται” για την ποινή καθώς αυτή ισχύει απο την ημέρα της απόφασης και ημερολογιακά ανεξαρτήτως αν δεν υπάρχουν αγώνες.

Έτσι μετά απο αυτή την απόφαση ο Απόλλων στέφεται και μαθηματικά πρωταθλητής της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης. Με την βαθμολογία μια στροφή πριν το τέλος να διαμορφώνεται ως εξής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Ξάνθης  20

2. Κεντητή    14*

3. Ερμής Μάνδρας   13*

4. Άτλας Σελίνου   6* **

5. Π. Μελάς Κουτσού  1*

*Έχουν ολοκληρώσει το ρεπό τους

** Ο Άτλας Σελίνου έχει δεχτεί αφαίρεση δύο βαθμών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Share it