Search

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο για τους αθλητές του Δημοκρίτειου στο Πανελλήνιο παμπαίδων – παγκορασίδων!

Με δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσήνη, η ομάδα του τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, με τη συγκομιδή να μην είναι ικανοποιητική μιας και την ομάδα «χτύπησε» τόσο η ατυχία, όσο και οι διαιτητικές αποφάσεις, από τις οποίες το τμήμα έχει πολλά παράπονα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 5-6 Μαΐου και σε αυτούς συμμετείχαν τρεις αθλητές του τμήματος, ο Κωνσταντίνος Αυτοφορίδης στα 47 κιλά, ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης στα 73 κιλά και η Μαρία Νταμοτσίδου στην κατηγορία των 62 κιλών.

Και οι τρείς αθλητές πάλεψαν καλά, σημείωσε ο προπονητής τους κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, σημειώνοντας πως θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα και οι τρείς, αν δεν είχαν συναντήσει σημαντικά προβλήματα, υγείας για την μεν Μαρία Νταμοτσίδου, και διαιτησίας για τον Χαράλαμπο Αυτοφορίδη.

Η κοπέλα της ομάδας είχε υψηλό πυρετό, που τον ανέπτυξε στο ταξίδι στη Μεσσήνη, και παρόλο που ο προπονητής δεν ήθελε να την βάλει στον αγώνα, τελικά αυτή η ίδια επέμεινε και συμμετείχε, καταφέρνοντας παρά το πρόβλημα υγείας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Ο Κώστας Αυτοφορίδης, που έφτασε στον τελικό, λόγω μιας άτυχης στιγμής, όταν επιχείρησε μια λαβή, που δεν του βγήκε, έχασε από τον αντίπαλό του και πήρε τη δεύτερη θέση.

Ο κ. Καρυπίδης σημείωσε μάλιστα ότι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ιδιαίτερα στον ημιτελικό του Χαράλαμπου Αυτοφορίδη, σημειώνοντας πως ο ίδιος θα κάνει αναφορά στην ομοσπονδία, μιας και υπήρχαν πολλά θέματα στον τρόπο με τον οποίο αποδίδονταν οι πόντοι στους αθλητές και στη γενικότερη διαιτησία.

Έτσι δεν κατάφερε να παλέψει στον τελικό, παίρνοντας τελικά την τρίτη θέση.

Σήμερα φεύγουν τρία παιδιά στη Ρουμανία, σε Διεθνές Τουρνουά της FILA, η Αθηνά Γιαγτζόγλου στα 46 κιλά, ο Αργύρης Γκρηγκοριάν στα 54 κιλά και ο Νάρεκ Γκρηγοριάν στα 55 κιλά.

Πηγή: paratiritis-news.gr

Share it