Search

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού, ανάμεσα τους και 6 Εβρίτες, δίνουν «γροθιά» στη βία

Αναμνήσεις θα ξυπνήσουν τη Δευτέρα 15 Μαΐου στις 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο «Ν. Παξιμαδάς» παλιοί αστέρες του ελληνικού βόλεϊ που έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Οι παλαίμαχοι αθλητές θα δώσουν έναν αγώνα κατά της βίας, σε μία πρωτοβουλία που ανήκει στον Δήμο Πετρούπολης. Ανάμεσα τους και οι Εβρίτες Σάκης Μουστακίδης, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Μάριος Γκιούρδας, Μάκης Δημητριάδης, Άκης Σιδηρόπουλος και Λευτέρης Τερζάκης.

Οι σπουδαίες μορφές των δύο «αιωνίων» λένε το δικό τους STOP στη βία που πληγώνει τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά πέρα από το αθλητικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν σε όλη την Ελλάδα, στόχος του Δήμου Πετρούπολης είναι και η συλλογή τροφίμων ή και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Κοκκινοπράσινοι (Λάιος, Πολύζος): Καζάζης Σ., Τριανταφυλλίδης, Μουστακίδης, Γόντικας, Τσακιρόπουλος, Δημητριάδης, Λυκούδης, Καραμαρούδης, Τερζάκης, Σπανός, Φάκας, Μιχαλόπουλος, Θεοδωρίδης, Μηνούδης.

Πρασινοκόκκινοι (Γεωργαντής, Ηλιόπουλος): Κουρνέτας, Ξεροβάσιλας, Γκιούρδας, Ψάρρας, Ντράκοβιτς, Ρήγας, Χατζηαντωνίου, Μαυράκης, Ζακυνθινός, Κουτουλέας, Αμαριαννάκης, Σιδηρόπουλος, Καζάζης Δ., Μαργαρώνης.

 

Share it