Search

Ελευθέρια: Θυμήθηκαν τα παλιά οι παλαίμαχοι ΑΕ Κομοτηνής και Λαυρίου

Ένας πρώην δήμαρχος, ένας πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, δημοτικοί σύμβουλοι και δημότες του Λαυρίου, έγιναν μία ομάδα και ταξίδεψαν μέχρι την Κομοτηνή. Η αποστολή της ομάδας παλαιμάχων του Δήμου Λαυρίου Αττικής βρέθηκε στην περιοχή μας με αφορμή τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων Θράκης 2017 και δράττοντας της ευκαιρίας έπαιξαν έναν φιλικό αγώνα με την ομάδα παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής.

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 φιλοξενήθηκε στην πόλη μας η ομάδα παλαιμάχων του Δήμου Λαυρίου Αττικής. Το ταξίδι αυτό πραγματοποίησε η ομάδα του Λαυρίου προκειμένου να γνωρίσουν την περιοχή μας και στο πλαίσιο ανάπτυξης νέων φιλικών σχέσεων με διάφορες ομάδες παλαιμάχων. Η αποστολή των φιλοξενουμένων αποτελούμενη από 18 άτομα έφθασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη μας, προερχόμενη από την γειτονική Ξάνθη όπου διανυκτέρευσε την Παρασκευή. Την αποστολή συνόδευαν πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί παράγοντες του Λαυρίου, όπως πρώην δήμαρχος Λαυρίου Σταύρος Παπασταυρόπουλος, παλαίμαχος παίκτης και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Λουκάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Μαθιουδάκης και Γιάννης Ξεφτέρης, ο Μανώλης Βαμβακούσης αρχηγός αποστολής, ο Τάσος Μαραγκός πρόεδρος της ομάδας παλαιμάχων και οι παίκτες Δημήτρης Ζάχος, Ηρακλής Γεωργούλιας, Νίκος Μπούκης, Θεόδωρος Καμίλης, Αντωνίου, Κοζαδίνος και Κουλουχέρης.

Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Παραδημής πραγματοποιήθηκε η ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων. Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε η ανταλλαγή δώρων, αναμνηστικών και τουριστικού υλικού προβολής των δύο Δήμων και εν συνεχεία των ομάδων όπως συνηθίζεται. Τον Δήμο Κομοτηνής εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος και φίλος της ΑΕ Κομοτηνής Μανώλης Ταπατζάς. Ο αγώνας έληξε με τέρματα 6-2 υπέρ της ΑΕΚ. Η φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις και γι’ αυτό ενισχύθηκε με παίκτες από την Τζια που συνταξίδεψαν μαζί τους και στο δεύτερο ημίχρονο από μερικούς παλαίμαχους της ΑΕ Κομοτηνής. Η ομάδα ΑΕ Κομοτηνής έπαιξε με τους Τσομπανγιοβάνη, Πετμεζά Κ., Καζάκη, Μαχαιρίδη, Τσολακίδη, Πιπερίδη, Μάρκογλου, Γεωργιάδη, Μηλιατζόπουλο Π. Πετρίδη, Ζαφερίου. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Ράπτης, Πετράς, Μηλιατζόπουλος Γ., Πετμεζάς Μ., Ψημενίδης, Νεστoρίδης, Χαλήτ, Φουτσιτζίδης.

Μετά τον αγώνα αφού οι παλαίμαχοι του Δήμου Λαυρίου ξεναγήθηκαν σε διάφορα μέρη της πόλης μας, παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις εν όψη των ελευθερίων και την επομένη αναχώρησαν όλοι τους ευχαριστημένοι για την άψογη φιλοξενία.

Share it