Search

Εξασφάλισε την παραμονή με “σαρωτική” πεντάρα επί της ΑΕΞ ο Άρης Πετεινού!(+photos)

Σαν “σίφουνας” πέρασε απο τα Κιμμέρια ο Άρης Πετεινού που συνέτριψε με 5-0 την ΑΕ Ξάνθης, με τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν κατά κράτος των αντιπάλων τους με πέντε γκολ, δύο δοκάρια και ενώ απο το πρώτο μέρος αγωνιζόταν με δέκα παίκτες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του θριάμβου του Πετεινου, με την οποία εξασφάλισε την παραμονή της, ήταν ο Κώστας Μπουρλόγλου που σημείωσε καρέ τερμάτων. Μόλις στο 5′ ο Μπουρλόγλου με υπέροχη εκτέλεση φάουλ  νίκησε τον Κίρτζαλη για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του ενώ ο ίδιος στο 42′ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο μισάωρο είχε και δοκάρι. Μάλιστα το 0-2 για τον Πετεινό έγινε με την ομάδα του Άρη να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Αιμίλιου Ρέβη με δεύτερη κίτρινη.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τάσου Νεοφυτίδη συνέχισαν να είναι εντυπωσιακοί στο γήπεδο, με το Μπουρλόγλου να έχει εκ νέου δοκάρι στο 49′ ενώ έξι λεπτά αργότερα και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κίρτζαλι για το 0-3. Στο 63′  Ο Μπουρλόγλου ανετράπη απο τον τερματοφύλακα της ΑΕΞ εντός περιοχής, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να γράφει το 0-4. Μάλιστα σε αυτή την φάση είχαμε και τον τραυματισμό του νεαρού κίπερ της ΑΕΞ η οποία όμως δεν είχε παίκτη στον πάγκο οπότε αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα και τον Μουμίν Ντόους να κάθεται κάτω απο τα δοκάρια για την ομάδα. Εν συνεχεία ο ρυθμός του αγώνα φυσιολογικά έπεσε, συνετέλεσε και το γεγονός της δυνατής βροχής στο 75′, με τον Τονικίδη με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88′ να γράφει το εμφατικό 0-5.

Με αυτή τη νίκη ο Άρης Πετεινού εξασφάλισε την παραμονή του και μετά το ρεπό της επόμενης αγωνιστικής θα υποδεχτεί την τελευταία αγωνιστική την Βιστωνίδα. Στην ΑΕΞ των πολλών προβλημάτων στρέφουν την προσοχή τους στους δύο “τελικούς” με Βιστωνίδα στην Φελών και Μαγικό εντός, αν και η διαφορά των πέντε βαθμών με τον Αστέρα κάνει το έργο της ΑΕΞ να μοιάζει με…βουνό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Χυσέλη και Εμίν Κεχαγιά.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ: Κίρτζαλι, Οτουζμπίρ, Κίρατζη, Μολλά Ισείν, Αχμετσίκ, Μουμίν Ντ., Οσμάνογλου, Τοπάλ Αμέτ, Μεμέτογλου Ε., Ρετζέπογλου, Χατζή Χουσεϊν

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Ζαρζακόπουλος, Δημητριάδης, Τηλαβερίδης, Ρέβης, Ελευθεριάδης, Παναγιώτου(61′ Τονικίδης), Αχμέτ Σουκρή(66′ Νεανίδης), Κασάπογλου, Πουτακίδης, ΜΜπουρλόγλου, Καντηλάφτη(46′ Μουχτάρης)

 

Share it