Search

Ασημένιος ο Μήτκας, χάλκινη η Βασιλειάδου στο Top 16 των αναπτυξιακών!

Δεν έχουν τελειωμό οι επιτυχίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα επιτυχίες πανελλαδικής εμβέλειας με πιο πρόσφατη αυτή του Top 16!

Πρόκειται για τον μεγάλο τελικό των αναπτυξιακών τουρνουά όπου συμμετέχουν οι δεκαέξι καλύτεροι αθλητές (κάθε κατηγορίας) της χώρας. Τρεις ήταν οι αθλητές από την Αλεξανδρούπολη. O Κίμωνας Μήτκας στους παμπαίδες, η Θεοδώρα Βασιλειάδου στις κορασίδες και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στους παίδες.

Στη κατηγορία των παμπαίδων ο αθλητής του Εθνικού Κίμωνας Μήτκας κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση και να κρεμάσει το ασημένιο μετάλλιο μετά από έναν εξαιρετικά αμφίρροπο τελικό με τον Αλέξανδρο Μαδέση, οι οποίοι πριν από λίγο καιρό πήραν μέρος στο προπονητικό καμπ της E.T.T.U. στο Λουξεμβούργο. Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως στον πολύ δύσκολο ημιτελικό ο Κίμωνας έκανε μια εξαιρετική κίνηση fair play. Στο τελευταίο σετ και ενώ το σκορ ήταν 0-0, ο Κίμωνας σέρβιρε, ο αντίπαλος του έπιασε τη μπάλα με το χέρι και ενώ ο διαιτητής κατοχύρωσε τον πόντο υπέρ του παίκτη του Εθνικού ο ίδιος πήγε στον διαιτητή άλλαξε τον πόντο και κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

Στη κατηγορία των κορασίδων η Θεοδώρα Βασιλειάδου με τα χρώματα του ΓΑΟΠ, η οποία πριν από λίγες μέρες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος ομαδικού και τρίτη πανελληνιονίκης ατομικού κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα σημαντικό μετάλλιο στη συλλογή της. Μετά από γερές μάχες και πολλές ανατροπές μπήκε στη 4αδα όπου έχασε δύσκολα από τη φιναλιστ του τουρνουά και συμπαίκτρια της Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Στη δύσκολη κατηγορία των παίδων ο Γιάννης Παπαδόπουλος τερμάτισε στην 12η θέση του τουρνουά, μια θέση πολλά υποσχόμενη αν σκεφτεί κανείς πως ο Γιάννης έχει να διανύσει άλλη μια χρονιά στους παίδες.

Την αποστολή στην Πάτρα ακολούθησε ο Ανδρέας Νικολακάκης μέλος του προπονητικού τιμ του συλλόγου της Αλεξ/πολης, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία των παιδιών.

Share it