Search

Ανώτερη στο πρώτο, πληγώθηκε στο δεύτερο η Δόξα Προσκυνητών στην χορταστική ισοπαλία με Λαγκαδά!

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Δόξα Προσκυνητών που άξιζε κάτι παραπάνω στο σημερινό παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμα που πήρε στο πρώτο μέρος και έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος κατάφεραν να προηγηθούν από νωρίς και μάλιστα με δύο τέρματα, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στην αντεπίθεση στη επανάληψη και κατάφεραν να πάρουν τον πόντο, με τον Περτσά και πάλι να είναι εκ των κορυφαίων με πολύ καλές επεμβάσεις.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ όταν μετά απο ασίστ του Κατσαρού ο Βάσκος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Δόξα. ενώ στο 20′ ο Βάσκος πήρε εξαιρετική πάσα απο τον Φουρκάν και με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Μάλιστα η ομάδα της Κομοτηνής θα μπορούσε να κάνει και το 3-0 όμως ο Βάσκος δεν κατάφερε να ευστοχήσει για τρίτη φορά. Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Λαγκαδάς κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει  στο 42′ σε 2-1 με το τέρμα του Παυλίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν έπεφταν όμως πάνω στην εξαιρετική άμυνα της Δόξας και τον Πέρτσα που σταματούσε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Λαγκαδά. Εν τέλει η πίεση απέδωσε καρπούς στο 66′ όταν ο νεαρός Ζλατιντσής κατάφερε να νικήσει τον Πέρτσα και να κάνει το 2-2 που έμεινε μέχρι και το φινάλε του αγώνα.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Περτσάς, Φουρκάν (46΄ Δημητριάδης), Δραγανίδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Τρίχας, Κατσαρός, Ανυφαντάκης (75΄ Καμζέλας), Κεϊτά (82΄ Μόσχος), Βάσκος, Ιωαννίδης.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Καρυπίδης, Μπούχαλης, Καραμπάς, Κοντέον, Καραμανλής, Αγγελίδης, Πολίτης, Πολύζος, Ζλατίντσης, Παυλίδης, Σκαθαρούδης. Σαν αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Γιαννακόπουλος, Κυριαζής και Αχαλινόπουλος.

 

Share it