Search

Τίμησαν την μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου οι παίκτες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι παίκτες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, που θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου Κύπριου φιλάθλου του ΠΑΟΚ Νάσου Κωνσταντίνου, φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια ενώ του αφιέρωσαν και τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Οι παίχτες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια τιμώντας έτσι τον 24χρονο Νάσο Κωνσταντίνου  που έχασε την ζωή του μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που είχε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου, στην προσπάθειά του να αποφύγει κουκουλοφόρους που ξυλοκοπούσαν άλλους φίλους του Δικεφάλου.

Ο Νάσος Κωνσταντίνου ήταν προσωπικός φίλος του ποδοσφαιριστή της Δόξας, Άγγελου Μαυράκη, ο οποίος στο τέλος του αγώνα συγκινημένος δήλωσε ότι την νίκη την αφιερώνουν στην μνήμη του. Επίσης να τονίσουμε πως κατά την διάρκεια του αγώνα και τα τέσσερα τέρματα της Δόξας(νίκησε 4-3) που επιτεύχθηκαν ήταν αφιερωμένα στον άτυχο 24χρονο.

Share it