Search

Αποχαιρέτησαν το κοινό τους με εμφατική τεσσάρα οι Βασίλισσες που νίκησαν Πιερίδες και έπιασαν πεντάδα!

Με την διόλου ευκαταφρόνητη πέμπτη θέση ολοκλήρωσαν την φετινή αγωνιστική σαιζόν οι Βασίλισσες της Θράκης, που στο τελευταίο τους παιχνίδι επικράτησαν με 4-0 στο γήπεδο της Ασπίδας της υποβιβασμένης ομάδας των Πιερίδων

Η ομάδα της Ξάνθης παρότι μπήκε νωθρά στο παιχνίδι ανέβασε σιγά σιγά την απόδοση της δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις με τις προσπάθειες των Λισγάρα και Βλάχου χωρίς όμως να παραβιάσει την εστία της ομάδας της Κατερίνης που έκανε φιλότιμη προσπάθεια στο γήπεδο.

Στο δεύτερο μέρος όμως η εικόνα άλλαξε άρδην οι Βασίλισσες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδυση τους και πριν καλά καλά το πάρουν χαμπάρι οι Πιερίδες το σκόρερ είχε “καθαρίσει” για την Γυναικεία ομάδα της Ξάνθης. Το σκορ άνοιξε για τις Βασίλισσες στο 50′ η Σέβη Μετοικίδου που επέστρεψε απο τις υποχρεώσεις της με την Εθνική στην Κύπρο, για να κάνει το 2-0 πέντε λεπτά αργότερα η Κατερίνα Λισγάρα. Το 3-0 διαμόρφωσε μετά απο εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ της Κατσαρού η Ζωή Βλάχου με κεφαλιά στο65′ , με το τελικό σκορ να διαμορφώνει η Λισγάρα στο 80′ με σουτ μέσα απο την περιοχή μετά απο αναμπουμπούλα στην άμυνα των Πιερίδων.

Με αυτό  τον τρόπο τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας, που αγωνίστηκαν για περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά υπο δυνατή βροχή. ολοκλήρωσαν την σαιζόν με την 5η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 22 βαθμούς σε ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογο που χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει και βελτιώνει τις επιδόσεις της.

 

Για την ομάδα της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Σιδηροπούλου, Παπαδοπούλου, Ναλμπάντη, Μουσοπούλου(37′ Κατσαρού), Γκονζάλες, Μαυρομάτη, Μπουντρί(80′ Ντάλη), Βλάχου, Πόρναλη, Σολτάνι(46′ Μετοικίδου), Λισγάρα.

Share it