Search

Άσχημη εξέλιξη για Εθνικό Αλεξ/πολης & Volley League, αποσύρεται από τα τηλεοπτικά η NOVA!

Προς «διαζύγιο» οδεύουν NOVA & Volley League όπως όλα δείχνουν, μετά την απόφαση της ΕΣΑΠ να μην αλλάξει την ώρα του 5ου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Με επιστολή του στη διοργανώτρια αρχή της Volleyleague, το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μεγάλης κατηγορίας της χώρας πάνω από 10 χρόνια, ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με το πρωτάθλημα. Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που η ΕΣΑΠ χειρίστηκε το θέμα του πέμπτου τελικού και την άρνηση να μεταθέσει τον αγώνα.

Το γεγονός αυτό επιφέρει συνέπειες σε όλους τους εμπλεκομένους. Από τις ομάδες που χάνουν μία μεγάλη πηγή των εσόδων τους μέχρι τους ανθρώπους που εργάζονταν για την κάλυψη των αγώνων όπως δημοσιογράφοι, κάμεραμέν και τεχνικοί. Ανάμεσα στις ομάδες που αναφέραμε πιο πάνω είναι και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος όπως και πολλές ομάδες της επαρχίας υπολογίζουν πολλά στα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα για να μπορέσουν να αναταπεξέλθουν στην διάρκεια της σεζόν.

Πλέον αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια άλλη στάση από τη NOVA ή αν θα έχουμε ενδιαφέρον από κάποιο άλλο κανάλι.

Share it