Search

Μέγα φιάσκο! Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!!!

Απίστευτη κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία ιστορική ξεφτίλα που έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα μελανό σημείο. Μόλις δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, οδηγούν στην αναβολή του αγώνα!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά στην παρανομία με τα εισιτήρια, καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτήριο, ενώ κι εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση. Το γεγονός αυτό φυσικά συνιστά καραμπινάτη παρανομία κι έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.

Το δικό της λιθαράκι στο ανεπανάληπτο φιάσκο με τον τελικό του Κυπέλλου είπε να βάλει η ΕΠΟ.  Την ώρα που αναμένεται η επισημοποίηση της απόφασης για αναβολή του αγώνα, η ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δηλώνει βέβαιη ότι το ματς θα γίνει και… θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναφέρει, δε, ότι το θέμα της αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού θα έχει διευθετηθεί μέσα στην Παρασκευή, ενώ το ζήτημα δεν έχει να κάνει με τα καθίσματα, αλλά με τα εισιτήρια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αναφορικά με το θέμα αρίθμησης των καθισμάτων του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ζήτημα που ΔΕΝ απαίτησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, σε αλλεπάλληλες συσκέψεις στον Βόλο, προκειμένου να δώσουν άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία και η αρμόδια επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας του γηπέδου έδωσε χθες (Πέμπτη 4/5/2017 και ώρα 19:30), ήδη έχουν προετοιμαστεί συνεργεία υπό τον συντονισμό της ΕΠΟ και την συνδρομή των εμπλεκομένων μερών και όλα τα καθίσματα θα είναι αριθμημένα μέσα στη σημερινή ημέρα. Είμαστε βέβαιοι ότι ο τελικός θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Share it