Search

Το γαϊτανάκι συνεχίζεται, πήρε πίσω τους βαθμούς ο Ηρακλής και περιμένει την Ε.Ε.Α.!

Μόνο 24 ώρες κράτησε η αγωνία στον Ηρακλή για το θέμα της αφαίρεσης 6 βαθμών από τη Super Leage, εξαιτίας οφειλών προς τους Γιώργο Μπλέτσα και Γιάννη Αντωνίου. Καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5), η Λίγκα γνωστοποίησε ότι οι «κυανόλευκοι» κάλυψαν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις τους προς τους δύο πρώην παίκτες της ομάδας, οπότε επιστρέφονται και οι βαθμοί.

Αναλυτικά: «Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 03/05/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με τις υπ΄αριθμ. 52/2017 & 53/2017 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης των δικαιούχων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεωργίου Μπλέτσα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ».

Συνεπώς, ο Ηρακλής είναι και πάλι στη 12η θέση της κατάταξης με 29 βαθμούς και πλέον όλο το ενδιαφέρον για την μάχη της παραμονής πάει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τους φακέλους που θα καταθέσουν οι ομάδες για τη νέα χρονιά.

Share it