Search

“Τετράστερος” ο Νέστος βύθισε την ΑΕ Ξάνθης που έμεινε σε δύσκολη θέση στα πλέι άουτ της Α1 ΕΠΣ Ξάνθης

Ο Νέστος Κύρνου ήταν ο μεγάλος νικητής της εξ’ αναβολής αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με την ομάδα του Τάσου Κελλίδη να κερδίζει με 4-0 την ΑΕ Ξάνθης.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε μια πανάξια νίκη, απέναντι στην ΑΕ Ξάνθης που δεν κατάφερε ουσιαστικά να προβάλει σθεναρή αντίσταση φτάνοντας έτσι σε μια βαριά ήττα που την διατηρεί στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Νέστου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 35′ όταν μετά απο ωραία ενέργεια ο Μουζαφέρογλου βρήκε τον Βελήογλου Μπερκάν που με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Μεμέτογλου για το 1-0, μάλιστα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους πριν το  φινάλε του πρώτου μέρους όταν μετά απο πολύ ωραία συνεργασία του Χαλίτογλου με τον Αμέτογλου Τζοσκούν ο τελευταίος έπιασε δυνατό σουτ κάνοντας το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο η ομάδα του Κύρνου που στο 54′ έκανε τρία τα τέρματα της όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Βελήογλου Μπερκάν ο Ταχήρογλου Αλπάι έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 3-0, με το τελικό 4-0 να διαμορφώνει στο 85′ ο Χαλίτογλου Ουγούρ με σουτ μέσα απο την περιοχή.

Σπουδαία νίκη που εν πολλοίς εξασφαλίζει την ομάδα του Κύρνου που έφτασε τους 10 βαθμούς έναντι τους 3 που έχει η ΑΕ Ξάνθης που έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας με τα πράγματα να ζορίζουν πολύ για την ομάδα του Φεράτ Φεράτογλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Στέλιο Ζαφειρίου και Κώστα Γκοντόλια.

ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ(Τ. Κελλίδης): Ικρέμογλου, Χασάν Ορτσούν(77′ Μπερκέ Χουσείνογλου), Τριανταφυλλάκης, Κελλίδης Ν., Μουζαφέρογλου Μουζαφέρ, Ιμπράμογλου Οζάι, Βελήογλου Μπέρκαν, Αμέτογλου Τζοσκούν, Μουρτεζάογλου(60′ Μουμίνογλου Μπατακάν), Χαλίτογλου Ουγούρ(87′ Φεράτογλου Ρασήμ, Ταχήρογλου Αλπάι.

ΑΕ ΞΑΝΘΗΣ( Φ. Φεράτογλου): Μεμέτογλου Μεμέτ, Οτουζμπίρ, Κίρατζη Μερτ(57′ Χατζηχουσείν Χιλμή), Τοπάλ Αμέτ Ρεφίκ, Αχμετσίκ Ερδίν, Σιάνκο Μπουλέντ, Οσμάνογλου, Μουμίνογλου Ρ., Ρετζέπογλου Ντοβάν, Μουσά Εγκέ, Μεμέτογλου Ερόλ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

Share it