Search

Εντυπωσιακή επιστροφή για Κατραντζή με τρία μετάλλια, τρία μετάλλια και για τον Σοφιανίδη στο μίτινγκ της Οστράβα!

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των δύο Θρακιωτών κολυμβητών Χρήστου Κατραντζή και Νίκου Σοφιανίδη στο μίτινγκ κολύμβησης που διεξήχθη στην Οστράβα της Τσεχίας.

Ο ξανθιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κατραντζής έκανε με τον καλύτερο τρόπο το comeback του στην δράση, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πέλμα που τον άφησε εκτός αγώνων για αρκετό διάστημα, κατακτώντας τρία μετάλλια. Ο πρώην κολυμβητής του Κ.Ο. Ξάνθης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα  με επίδοση 25.14, το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ελεύθερο με χρόνο 51.21 και τέλος το αργυρό μετάλλιο π στα 50μ. ελεύθερο τερματίζοντας στα 23.65 δευτερόλεπτα.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του 19χρονου Εβρίτη πρωταθλητή του ΠΑΟΚ που επίσης κατέκτησε τρία μετάλλια, και όπως και ο Κατραντζής όλων των χρωμάτων. Ο Νίκος Σοφιανίδης στα 100μ. πεταλούδα με επίδοση  56.15 κατέλαβε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, ενώ κατέλαβε την 2η θέση στον τελικό των 100μ. ύπτιο με επίδοση 57.24, και τρίτος στα 50μ. του ίδιου αγωνίσματος με 26.74. Ο πρώην κολυμβητής του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης κολύμπησε επίσης και στα 50μ. ελεύθερο και με χρόνο 24.63 ήρθε 5ος.

 

Share it