Search

Άκρως θετικός ο απολογισμός της παρουσίας των Θρακιώτων στα τελικά του στίβου Σχολικού Λυκείων

Με πολύ καλές επιδόσεις και αρκετά καλά πλασαρίσματα για τους έξι Θρακιώτες που μετείχαν πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου στο Παμπελοπονησιακού της Πάτρας.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Γιάννης Δομάσης του ΓΕΛ Αβδήρων που με ρίψη στα 15,07 κατετάγη τέταρτος στον τελικό της Σφαιροβολίας, χάνοντας για ελάχιστα εκατοστά την παρουσία του στο βάθρο. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρία Ζουπίζου μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης που με ρίψη του δίσκου στα 35,95 κατέλαβε την 5η θέση στον τελικό της Δισκοβολίας, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η επίσης Εβρίτισσα Ευθυμία Τσιακίρη μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης κατετάγη 8η με 32,80.

Εξαιρετικός και ο Χρήστος Κανοντζιάν μαθητής του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης που με ρίψη του δίσκου στα 42,30 κατετάγη 7ος στον τελικό της Δισκοβολίας, ενώ άκρως θετική ήταν και η παρουσία της Ελευθερίας Σπουρίτα μαθήτριας του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης που με άλμα στα 10,96 κατέλαβε την 8η θέση στον τελικό του τριπλούν. Τέλος με άλμα στα 1,52 όσο και στον προκριματικό η Βασιλεία Φίτσιου μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης κατέλαβε την 12η θέση στον τελικό του ύψους.

 

Share it