Search

Φιλική νίκη για την Εθνική Νεανίδων επί της Κύπρου με συμμετοχή και της Μετοικίδου!

Φιλική νίκη με 3-0 σημείωσε η Εθνική Νεανίδων επί της  αντίστοιχης της Κύπρου σε παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια. Ως αλλαγή στο 55’πέρασε στο παιχνίδι η διεθνής ξανθιώτισσα μεσοεπιθετικός της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης”Βασίλισσα Θράκης”, Σέβη Μετοικίδου

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε γρήγορο προβάδισμα στο σκορ με την Γεωργαντζή (8’) και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με την Πούλιου (33’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Γεωργαντζή στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κύπρος και Ελλάδα θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:00 επίσης στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Χρυσάνθου (46′ Κατσονούρη), Θεοφίλου (81′ Καρασπύρου), Αντωνίου (81′ Νέστωρος), Πανταζή, Θεοχάρους (60′ Παύλου), Λουκαϊδου (46′ Σχίζα), Διονυσίου (63′ Ζαχαρίου), Αντωνίου, Χαρά Χαραλάμπους, Σάββα (81′ Δημητρίου), Γιώρκα (46′ Ευριπίδου).

Ελλάδα(Αντώνης Πριόνας): Καμπούρη, Σωμάδη (55’ Διάκου), Κατιρτσίδου (65’ Καλέση), Πατερνά, Καραμήτρου (65’ Στράντζαλη), Καλδή (35’ Δρακωνάκη), Παλαμά (75’ Κουρτίδου), Σαχινίδου (65’ Μίμη), Γούλα (55’ Μετοικίδου), Γεωργαντζή, Πούλιου (75’ Φλαμπουροπούλου).

Share it