Search

Το καλωσόρισμα του Ορφέα Ξάνθης στον Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική, και το φιλικό ξεμούδιασμα με πέντε γκολ!

Σε μια κίνηση που αναμφίβολα προάγει το ίδιο το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο προχώρησε η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της ομάδας καλωσόρισε τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική της νέας περιόδου, δείχνοντας έτσι πως οι δύο ομάδες παρά τις κασσάνδρες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

Άλλωστε αμφότερες θα εκπροσωπήσουν τη νέα χρονιά το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, που σε μια δύσκολη περίοδο με αποχωρήσεις ομάδων θα έχει την δυνατότητα να εκπροσωπείται  σε Εθνικές κατηγορίες απο τρεις ομάδες συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του ΑΟΞ. Η σχετική ανάρτηση αναφέρει: “Καλοσοριζουμε τον Άρη αβατου στήν γ Εθνική μπράβο σε όλους τους συντελεστές”

Παράλληλα οι δύο ομάδες προχώρησαν και στην πραγματοποίηση ενός φιλικού ξεμουδιάσματος ενόψει των υποχρεώσεων των δύο ομάδων το σαββατοκύριακο, ο Ορφέας αγωνίζεται  εκτός με τον Καμπανιακό για την Γ’ Εθνική και ο Άρης Αβάτου εντός έδρας με την Ασπίδα για τα πλέι οφ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Για την ιστορία στην αναμέτρηση που έγιναν αρκετές αλλαγές και δοκιμές η ομάδα του Αβάτου κέρδισε με 3-2, χάρις τα τέρματα δύο πρώην παικτών του Ορφέα των Δημήτρη Εφεντόπουλου(έκανε το 1-1 και 2-2) και του Χρήστου Πασχαλάκη που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Για την ομάδα του Ορφέα και τα δύο τέρματα τα σημείωσε ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Βέβαια το σκορ ελάχιστη σημασία έχει καθώς το φιλικό δεν έγινε σε πλαίσια ανταγωνιστικά αλλά για να δοκιμαστούν παίκτες και  σχήματα τόσο για το φινάλε της φετινής σαιζόν αλλά και για τον προγραμματισμό της επόμενης.

Share it