Search

Νίκος Μούχλιας: «Φαβορί είναι η Κατερίνη, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι τέλους»

Στο SportsAddict μίλησε ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα μπαράζ για άνοδο στην Α2 κατηγορία βόλεϊ των ανδρών, ο προπονητής του ΑΣΑ Έβρου Σουφλίου Νίκος Μούχλιας.

Ο κ. Μούχλιας τόνισε ότι ο Αρχέλαος Κατερίνης είναι το φαβορί, αλλά οι παίκτες του θα διεκδικήσουν ότι ποσοστό επιτυχίας τους αναλογεί, παλεύοντας το μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά μας είπε:

«Αφήνουμε πίσω την επιτυχία μας στο σχολικό πρωτάθλημα, καθώς το μπαράζ που παίζουμε το Σάββατο είναι εντελώς διαφορετική αναμέτρηση.

Αντιμετωπίζουμε μία καθαρά αντρική ομάδα, με τεράστιο για την κατηγορία μπάτζετ και με αθλητές που έχουν παραστάσεις από Α1. Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Κατερίνη αλλά αυτό που προσπαθώ να μεταφέρω στα παιδιά είναι ότι πάμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε ότι ποσοστό επιτυχίας μας αναλογεί, έστω στα χαρτιά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι 10% ή 15% ή οτιδήποτε άλλο, εμείς θα το παλέψουμε όσο μπορούμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Πάντως εμάς ο βασικός μας στόχος ήταν η πρώτη θέση στην περιφέρειά μας».

Το ματς του Έβρου Σουφλίου με τον Αρχέλαο Κατερίνης διεξάγεται το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμήτσας στην Καβάλα και είναι νοκ άουτ. Ο νικητής ανεβαίνει στην Α2 και ο ηττημένος παραμένει στην Β’ Εθνική.

Share it