Search

Photos: 25 κλικ απο την ξεχωριστή στιγμή των πιτσιρικάδων του Ηρακλή Σαγήνης στο Ξάνθη – Βέροια

Ένα παιδικό όνειρο εκπλήρωσαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Σαγήνης, οι οποίοι συνόδευσαν από κοντά κάποια απ’ τα αστέρια της Super League που θαυμάζουν απ’ την τηλεόραση, και το απόγευμα της Κυριακής είχαν την ευκαιρία να τους … αρπάξουν απ’ το χέρι και να ζήσουν κάποιες πολύ όμορφες στιγμές, τις οποίες θα θυμούνται για πάντα.

Οι ακαδημίες του Ηρακλή βρίσκονταν από νωρίς το πρωί της Κυριακής στα Πηγάδια και στο «Σαλέ» συνοδευόμενες απο τους υπευθύνους της Ακαδημίας Δήμο Σαββόπουλο και Σάκη Χατζησταντσίδη, στο πλαίσιο φιλικών αγώνων που έδωσαν με σκοπό αφενός την ψυχαγώγηση τους αλλά φυσικά και την αγωνιστική βελτίωσή τους. Το μεσημέρι τα τμήματα του Ηρακλή Σαγήνης που ταξίδεψαν στην Ξάνθη αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα γκρουπ της Ακαδημίας του ΑΟ Ξάνθης, ενώ αργότερα περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σαλέ, όπου δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία να αποθανατίσουν τις στιγμές που πέρασαν.

Το καλύτερο φυσικά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν αυτό που θα βίωναν λίγο μετά τις 19:00, όταν θα συνόδευαν κάποιους απ’ τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζουν και τους έχουν ως πρότυπα. Τα χαμόγελα έμοιαζαν να έχουν … κολλήσει στο πρόσωπό τους με την έκφρασή τους να είναι φυσικά αντιπροσωπευτική των συναισθημάτων τους. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί με τα παιδιά, κάτι που φυσικά μόνο ικανοποίηση μπορεί να τους προσέφερε. Αφήστε δε που θα είναι η κύρια πηγή συζήτησής τους απ’ αύριο στο σχολείο και για τις επόμενες μέρες.

Άλλωστε οι μικροί ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Σαγήνης ήταν παρόντες και σε μια ιστορική στιγμή για την μεγάλη ομάδα της Θράκης, τον αποχαιρετισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ έφεραν και γούρι στην Ξάνθη που κέρδισε άνετα με 3-0 την Βέροια. Μάλιστα οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Σαγήνηση έκλεψαν τις εντυπώσεις και με την φωνή τους καθώς δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν υπέρ της Θρακιώτικης ομάδας και να δίνουν έναν ξεχωριστό παλμό στις εξέδρες.

Δείτε παρακάτω στιγμές των παιδιών του Ηρακλής Σαγήνης εντός γηπέδου όπως καταγράφηκαν απο τον φακό του Sportsaddict, αλλά και φωτογραφίες bonus από το facebook της ομάδας…

Share it