Search

Η γκολάρα του Θοδωρή Βασιλακάκη στην Λεωφόρο υποψήφια για γκολ της χρονιάς! Υποψήφια και δύο γκολ σε βάρος της Ξάνθης

Τους υποψήφιους για το βραβείο «Καλύτερο γκολ 2016-2017′ ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι «Novasports» που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. οπού ανάμεσα στους 7 υποψήφιους βρίσκονται και το απίθανο τέρμα του Θοδωρή Βασιλακάκη στην Λεωφόρο, που χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη επί του Παναθηναϊκού την 7η αγωνιστική.

https://www.youtube.com/watch?v=sHjQYz81LHA

Ο θεσμός «Έπαθλο Novasports Super League» δημιουργήθηκε το 2010 από τη Nova, σταθερό στρατηγικό επενδυτή και κύριο χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου, με σκοπό την ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος της Super League, των ποδοσφαιριστών δηλαδή που διακρίνονται για το ταλέντο και το ήθος τους στα γήπεδα, στη διάρκεια μίας αγωνιστικής σεζόν.

Ο «Πολυτιμότερος Παίκτης (MVP)», το «Καλύτερο Γκολ (Best Goal)», ο «Καλύτερος Προπονητής», ο «Πρώτος Scorer», η «Καλύτερη Ομάδα» αποτελούμενη από 23 ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, η «Καλύτερη Δήλωση της χρονιάς», η «Ενέργεια Fair Play της χρονιάς», η «Καλύτερη Απόκρουση», η «Καλύτερη Assist» και ο «Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Παίκτης» (Rookie), αποτελούν τις κατηγορίες βράβευσης του θεσμού και οι απονομές των καλύτερων του Πρωταθλήματος Super League 2016-2017 θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ειδικά αφιερωμένης εκπομπής που θα προβληθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00 στο Novasports1HD και μέσω Nova GO και του Web TV του Novasports.gr.

Πέρα απο το φανταστικό τέρμα του Βασιλακάκη, υποψήφια είναι και δύο γκολ που σημειώθηκαν σε βάρος της Ξάνθης. Αυτά του Ούγκο Αλμέιδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και του Κόρμπου την 19η αγωνιστική παιχνίδια που αμφότερα η ομάδα της Θράκης ηττήθηκε. Για να ψηφίσετε μπείτε ΕΔΩ

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες για καλύτερο γκολ της χρονιάς:

1. Φορτούνης Κώστας (Ολυμπιακός)

1η Αγωνιστική, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (54΄)

2. Αλμέιδα Ούγκο (ΑΕΚ)

3η Αγωνιστική, ΑΕΚ – Ξάνθη (16΄)

3. Βασιλακάκης Θοδωρής (Ξάνθη)

7η Αγωνιστική, Παναθηναϊκός – Ξάνθη (66΄)

4. Σιμόες Αντρέ (ΑΕΚ)

14η Αγωνιστική, ΑΕΚ – Λεβαδειακός (28΄)

5. Κόρμπος Παναγιώτης (Πανιώνιος)

19η Αγωνιστική, Πανιώνιος – Ξάνθη (22΄)

6. Πέλκας Δημήτρης (ΠΑΟΚ)

21η Αγωνιστική, ΠΑΟΚ – Βέροια (72΄)

7. Αραούχο Σέρχιο (ΑΕΚ)

24η Αγωνιστική, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (85΄)

Share it