Search

“Αρπάχτηκαν” Ανδρεάδης με Αγκάμεζ και Φιλίποφ! Μπουκάλια και συγνώμη απο τον διεθνή Εβρίτη

Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση στου Ρέντη, δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του τρίτου τελικού που βρήκε τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή στο «Μελίνα Μερκούρη».

Με αφορμή έξαλλο πανηγυρισμό του Ανδρεάδη (δίχως όμως να κάνει κάποια άσεμνη χειρονομία), Αγκάμεζ και Φιλίποφ ζήτησαν τον λόγο από τον κεντρικό του δικεφάλου, αντάλλαξαν «γαλλικά» και μάλιστα ο Κολομβιανός άσος έπιασε τον αντίπαλό του από τον λαιμό!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η ένταση εκτονώθηκε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Πάντως, οι φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες… εξαγριώθηκαν και πέταξαν μπουκάλια προς τον αγωνιστικό χώρο, δίχως ευτυχώς να πετύχουν κάποιον αθλητή.

Μάλιστα ο Εβρίτης κεντρικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στη κάμερα της NOVA ζήτησε συγγνώμη προς τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη.  «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον Μιχάλη Κουντούρη. Πανηγύρισα έξαλλα, έκανα μια χειρονομία, αλλά ζητάω συγγνώμη αν προσβλήθηκαν. Τώρα περιμένουμε τον κόσμο στο Παλατάκι. Δεν τελείωσε κάτι αλλά έχουμε το προβάδισμα. Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρεάδης.

Share it