Search

Photos: 100 κλικ απο το 4ο τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕ Ξάνθης και τις απονομές

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά Ακαδημιών της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης, οι εγκαταστάσεις του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης γέμισαν απο φωνές και χαμόγελα εκατοντάδων παιδιών που μετείχαν στο 4ο τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕΞ.

Στο τουρνουά μετείχαν 12 Ακαδημίες απο την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας, της Θεσσαλονίκης αλλά και απο την Βουλγαρία με την ομάδα του Κίρτζαλι “Αρντά” να δίνει για ακόμη ένα χρόνο το παρών και με αρκετά μεγάλη συμμετοχή μάλιστα.

Το θέαμα εξαιρετικό, η εξυπηρέτηση των ιθυνόντων του ξανθιώτικου συλλόγου, που έψηναν και σουβλάκια μάλιστα, άψογη μέχρι και κλόουν υπήρχε για να διασκεδάζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και μικρά μέλη οικογενειών που βρέθηκαν στην Ξάνθη για το τουρνουά.

Στην ηλικιακή κατηγορία Προπαιδικού(2004-2005) μετείχαν οι Ακαδημίες των Νέστου Χρυσούπολης, Αρντά Κίρτζαλι(Βουλγαρία), Αμισσός Δράμας, Βρασίδας Νέα Περάμου, Δόξα Δράμας, Έσπερος Θεσσαλονίκης, Φίλιππος Δράμας, Ελπίδες Καβάλας, Ακρίτας Νευροκοπίου και φυσικά η οικοδέσποινα ΑΕ Ξάνθης.

Στην ηλικιακή κατηγορία Τζούνιορ(2006-2007) αγωνίστηκαν οι Ακαδημίες των Έσπερου Θεσσαλονίκης, Φίλιππου Δράμας, Ελπίδες Καβάλας, ΑΟ Ξάνθης, Βρασίδας Νέα Περάμου, Νέστος Χρυσούπολης, Αρντά Κίρτζαλι, Αμισσός Δράμας, Ακρίτας Νευροκοπίου,  Πανσερραϊκός και η οικοδέσποινα Αθλητική Ένωση Ξάνθης.

Στην κατηγορία Προτζούνιορ(2009-2010) συμμετείχαν οι Ακαδημίες των Έσπερος Θεσσαλονίκης, Αμισσός Δράμας, Ακρίτας Νευροκοπίου, Πανσερραϊκός(με δύο τμήματα), Νέστος Χρυσούπολης, Αρντά Κίρτζαλι, Ελπίδες Καβάλας, Βιστωνίδα και η οικοδέσποινα ΑΕΞ.

Αξίζει να σημειωθεί και η σημαντική συμβολή των διαιτητών  αλλά και μελών της ΕΠΣ Ξάνθης που έδωσαν το παρον και συνέβαλαν και αυτοί στην πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης απο όλες τις απόψεις.

Με το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές που πραγματοποιήθηκαν απο τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη και Αντιδήμαρχο σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη. Άπαντες ικανοποιημένοι απο την άψογη και φέτος διοργάνωση έδωσαν το παρών για του χρόνου και το 5ο τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕ Ξάνθης. Μεγάλος χορηγός του τουρνουά ήταν η εταιρία “Βίκος Α.Ε.”

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ του τουρνουά μέσα απο τον φακό του Sportsaddict.

Share it