Search

Κέρδος οι νέοι στη νίκη παραμονής της Ασπίδας επί του Αιάντα Ευόσμου!

Παρότι η ομάδα του Ευόσμου για τουλάχιστον 25 λεπτά ήταν κοντά στο σκορ, η Ασπίδα Ξάνθης κατάφερε χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα να φτάσει στη νίκη με 73-58 επί του Αιάντα Ευόσμου.

Το κέρδος για την ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη πέρα απο τη νίκη που ουσιαστικά εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του συλλόγου και τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική, ήταν οι νεαροί παίκτες της ομάδας και κυρίως οι δύο έφηβοι Ντεμάι και Πατσής που όχι μόνο αγωνίστηκαν αλλά σκόραραν κιόλας.

Η ομάδα της Ξάνθης έχοντας κάνει σε όλη την σαιζόν μια εξαιρετική πορεία φτάνει πανάξια στην παραμονή και έχει την δυνατότητα στα εναπομείναντα παιχνίδια για το φινάλε του πρωταθλήματος να κάνει δοκιμές αλλά και ροτέισον, με σκοπό πλέον την Ασπίδα της νέας χρονιάς.

Διαιτητές: Ντούρας-Μπακάλης

ΑΣΠΙΔΑ (Ιωαννίδης): Ντεμάι 3, Παπαδάκης 10 (2), Γρούδος 4, Τσιώγκας 8 (2), Πατσής 2, Καραμπίνης 3 (1), Τσιαβές 13, Κουτσογιάννης 10, Ασημάκης 4, Παπαθανασίου, Μανδαλάκης 10, Πετς 6 (2).

ΑΙΑΣ (Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος): Αμούντζιας, Τσιμπής 15 (2), Μπαλτζόπουλος 4, Καδής 2, Δεληγιάννης 5 (1), Σικαλίδης, Κόκουρας 4, Σεκαδάκης 2, Σπύρας 12 (2), Τσιακλάγκανος 6, Καραμανώλης 7 (1).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it