Search

Εύκολη νίκη επί της Αγίας Βαρβάρας πριν τον “καυτό” Μάη για την ΑΕ Κομοτηνής! Οι τρεις τελικοί για την άνοδο

Μόνο για μια περίοδο “δυσκολεύτηκε” η ΑΕ Κομοτηνής κόντρα στην Αγία Βαρβάρα με τους παίκτες του Σωτήρη Κοκκινόπουλου να έχουν εύκολο απόγευμα κόντρα στην ομάδα της Καβάλας. Νίκη που διατηρεί τους “κιτρινόμαυρους” στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Πλέον η ομάδα της Κομοτηνής έχει μπροστά της τρεις ¨τελικούς” απο τους οποίους μάλιστα οι δύο με ομάδες της πρώτης τετράδας και μάλιστα εκτός έδρας. Η αρχή για την ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου γίνεται την ερχόμενη εβδομάδα με το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην τέταρτη της βαθμολογίας Χαλκηδόνα, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον 10ο της βαθμολογίας Μαντουλίδη στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς που μένει, ενώ την τελευταία αγωνιστική η ΑΕ Κομοτηνής δοκιμάζεται στην έδρα του πρωτοπόρου Ίκαρου Σερρών που πιθανότατα μέχρι τότε θα έχει εξασφαλίσει την άνοδο του.

Τα πράγματα μοιάζουν ρευστά με το παιχνίδι στην Χαλκηδόνα να είναι “όλα τα λεφτά” στην μάχη για την άνοδο.

Δεκάλεπτα: 18-12, 41-22, 57-24, 78-37

Διαιτητές: Ζαχαριάδης-Κολοκυθάς

ΑΕ Κομοτηνής (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 18 (4), Καραμανλής, Χονδρόπουλος 6 (2), Βάκρινος 8, Λεχούδης, Σαρημπαλίδης, Κουτσοβασίλης 16 (2), Δ. Καραμπέκης 18 (2), Μπορμπίδης 6, Βαχαρίδης 3 (1), Παλλάκης, Ζεκιργιέ 3 (1).

Αγία Βαρβάρα (Καμαράκης): Σιδεράς 4, Δαφτσής 2, Καντζάλης, Παϊτάρης, Χρονόπουλος 2, Δανίκας 25 (2), Παπακωνσταντίνου 4, Συρόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Μπανάσας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it