Search

Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο της Γ’ Εθνικής η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου μετά το διπλό στην Ξυλαγανή!(+photos)

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έκανε το τρία στα τρία στα Play Off της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας  κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ορφέα Ξυλαγανής με 2-4 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου με την Δόξα Γρατινής πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας   πλέον τον πρώτο λόγο στην υπόθεση της ανόδου στην Γ΄Εθνική .

Η εικόνα της αναμέτρησης όπως καταγράφεται απο τον Κώστα Αβραμίδη στο paratiritis-news.gr
Οι  100 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ξυλαγανής παρακολούθησαν ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι με αρκετές φάσεις και φυσικά 6 γκολ.
Στο πρώτο μέρος η  ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου  προηγήθηκε 2 φορές ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα της Δόξας  λόγω των απουσιών των Αμοιρόπουλου, Παρασκευόπουλου και ισοφάρισε ισάριθμες φορές.
Η Δόξα προηγήθηκε  0-1 γρήγορα στο 4΄με τον Χατζήπαπα  για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 23΄με τον Γιαννακουδάκη σε 1-1.
Η Δόξα θα πάρει νέο προβάδισμα  1-2 στο 33΄και πάλι με τον Χατζήπαπα αλλά ο Ορφέας ισοφάρισε εκ νέου  2-2 στο 41΄με τον Γεωργιάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο  οι παίχτες του Σάκη Σκουλή μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη  και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Κόσιη στο 49΄και τον Δανίδη στο 69΄.

Οι φάσεις του παιχνιδιού
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Δόξα να μπαίνει πιο δυνατά και παίρνει το προβάδισμα στο σκορ στο 4΄όταν ο Μαυράκης από αριστερά έβγαλε ωραία παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή του Ορφέα, η μπάλα κόντραρε στον Παππά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τοροσιάν και στην επαναφορά ο Χατζήπαπα με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα του .

Στο 7΄ο Ορφέας προσπάθησε να απαντήσει όταν ο Γιατσάι έβγαλε ωραία κάθετη στον Γιαννακουδάκη αυτός τετ α τετ  με τον Βασιλείου σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 18΄για την Δόξα από αριστερά ο Κόσιης εκτέλεσε φάουλ στο 2ο δοκάρι ο Αγγέλης εξ επαφής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στο 21΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαυράκη ο Αλεξακούδης  έπιασε  την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 23΄θα έρθει η ισοφάριση για τον Ορφέα.
Ο Ζώβληκας έβγαλε ωραία κάθετη στον Γιαννκουδάκη που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Βασιλείου για το  1-1.
Στο 26΄για την Ξυλαγανή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζαράκη ο Ηλιόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Βασιλείου μπλόκαρε εύκολα.
Στο 28΄η Δόξα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Μαυράκη αλλά ο Τοροσιάν έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.
Στο 33΄η Δόξα θα πάρει νέο προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαυράκη ο Χατζήπαπα με κεφαλιά έκανε στο 1-2.

Στο 38΄για τον Ορφέα ο Γιαννκουδάκης έκοψε δεξιά πολύ ωραία στον Δερέμπεη, αυτός με την μία έκανε το σουτ αλλά με τον Βασιλείου να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 41΄οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά στο ματς όταν ο Ζώβληκας έβγαλε ωραία κάθετη στον Ζαράκη και αυτός έκοψε παράλληλα για τον αμαρκάριστο Γεωργιάδη που εύκολα πλάσαρε για το 2-2.
Στο 43΄και στο 45΄η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου είχε δύο καλές στιγμές με τον Κόσιη να πάρει νέο προβάδισμα αλλά και τα δύο σουτ από πλεονεκτική θέση που επιχείρησε έφυγαν άουτ.

Στο δεύτερο μέρος  όπως  οι παίχτες  της Δόξας μπήκαν δυνατά για να  πάρουν νέο προβάδισμα στο σκορ και το πέτυχαν στο 49΄.
Μετά από ωραία προσωπική ενέργεια ο Δανίδης έκανε το σουτ ο Τοροσιάν απέκρουσε την μπάλα και στην επαναφορά ο Κόσιης έκανε στο 2-3 για την ομάδα του.

Στο 54΄η Ξυλαγανή έφτασε κοντά σε νέα ισοφάριση όταν μετά από εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Γιάτσαι στην μεγάλη περιοχή της Δόξας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ο Χουσείν Σινάν που έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Βασιλείου.
Στο 56΄ και στο 62΄η Δόξα είχε δύο καλές στιγμές με  δύο κεφαλιές από καλό σημείο του  Δανίδη  που έφυγαν λίγο άουτ.
Στο 69΄η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου θα εδραιώσει την νίκη της πετυχαίνοντας  και τέταρτο τέρμα όταν ο Δανίδης εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα Τοροσιάν και του Ζώβληκα, πήρε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ορφέας Ξυλαγανής (Τσορμπατζόγλου): Τοροσιάν, Παππάς, Ιωάννου (46΄Απαλαγάκης), Ηλιόπουλος, Γιαννακουδάκης,  Ζώβληκας, Δερέμπεης (46΄Μπόζης), Γιάτσαι (73΄Οσμάν Χασάν), Χουσείν Σινάν, Γεωργιάδης, Ζαράκης.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Σκουλής): Βασιλείου, Παππούς (63΄Γιαννακίδης), Τουρασανίδης, Αγγέλης, Αλεξακούδης, Πλασταράς, Κόσιης, Γάϊδας, Δανίδης (70΄Τσιτσιμάκας), Χατήπαπα, Μαυράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΓΟΓΙΑ

Share it