Search

Ήττα στα Διαβατά για τον ΓΑΣ που κρατά την τύχη στα χέρια του με δύο ματς στην Κομοτηνή!

Την ήττα με 66-58 γνώρισε στο κλειστό των Διαβατών απο τον Ιωνικό Ιωνίας ο ΓΑΣ Κομοτηνή, με την ομάδα της Κομοτηνής με αυτό το αποτέλεσμα να “μπλέκει”, ωστόσο κρατά την τύχη στα χέρια της για την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη έχασε στα σημεία απο τον Ιωνικό καθώς παρότι κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να προσπεράσει και να καταφέρει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα που ενδεχομένως να ήταν εξαιρετικά καθοριστικό για την μάχη της παραμονής στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Κορυφαίοι για την ομάδδα της Κομοτηνής οι Χατζηδημητρίου και Σημάκης που πέτυχαν μαζί τους 32 απο τους 58 πόντους της ομάδας τους.

Πλέον οι παίκτες του ΓΑΣ στρέφουν την προσοχή τους στον μεγάλο παιχνίδι με τον Αστέρα Καβάλας στην Κομοτηνή  την Κυριακή 7 Μαϊού, παιχνίδι ιδιαίτερα καθοριστικό μιας και οι Καβαλιώτες βρίσκονται οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού με τους 31 βαθμούς που έχουν και έτσι ο ΓΑΣ που έχει 33 θέλει μόνο νίκη για να μην μπλέξει σε σενάρια. Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος έχει δύο ματς στην έδρα της που αμφότερα είναι στα μέτρα της με Αστέρα Καβάλας και Ορφέα Νέου Σκοπού, ενώ έχει ακόμη μια έξοδο στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό.

Δεκάλεπτα: 16-10, 31-26, 48-36, 66-58

Διαιτητές: Κέτουλας, Δολγύρας

Ιωνικός  (Καραμουσαλίδης): Μητακίδης 4, Παναγιώτου 12(1), Κουβελξής 8, Δικταπανίδης 2, Παπαδόπουλος 16, Κουλαξής 7(1), Καλογεράτος 13(3), Σιδηροηλίας 4.

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 7, Αθανασίου 3(1), Χατζηδημητρίου 16(2), Καναράς 2, Σιμάκης 16(1), Καλατζής 6, Βελή 4, Καραμπέκης 4.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it