Search

Οι 19 επίλεκτες “Βασίλισσες” για το Θρακιώτικο ντέρμπι με την Ροδόπη ’87! Δηλώσεις ενόψει “Ελ Θράκικο”(+video)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης, που στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών υποδέχεται στο γήπεδο της Ασπίδας την Κυριακή 30 Απριλίου στις 17:00 την ομάδα της Ροδόπης ’87 στο “Ελ Θράκικο” των Γυναικών.

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες καθώς πέρα απο γειτονικό ντέρμπι και την παρουσία αρκετών πρώην στις δύο ομάδες, ενώ υπάρχει και το βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας θέλουν να τελειώνουν την χρονιά με δύο νίκες στα παιχνίδια με Ροδόπη και Πιερίδες Μούσες, αμφότερα στην Ξάνθη, και έτσι να ολοκληρώσουν ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά απο την 4η θέση της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στα θετικά και η επιστροφή της Παναγιώτας Παπαϊωάννου, ενώ μετά το παιχνίδι με την Ροδόπη ’87 να σημειώσουμε πως η Σέβη Μετοικίδου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων για τα φιλικά στην Κύπρο.

Την 19μελή αποστολή για τις Βασίλισσες αποτελούν οι: Παρσόνογλου, Παρδή, Παπαδοπούλου, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Λισγάρα, Βλάχου, Κατσαρού, Σταύρου, Μαυρομάτη, Σολτάνι, Χατζηαντωνίου, Ευθυμιάδου, Σιδηροπούλου, Γκονζάλες, Εφέντη, Ναλμπάντη, Παπατζέλου και Νταλή.

Πιστές στο καθιερωμένο pre game πριν απο κάθε παιχνίδι έτσι και πριν το ματς με την Ροδόπη’87 κοινοποίησαν στο κανάλι τους στο youtube το καθιερωμένο βίντεο πριν απο τα ματς με δηλώσεις του τεχνικού τιμ αλλά και των κοριτσιών. Στο pre game για το ματς με την Ροδόπη ’87 μίλησαν οι δύο πρώην παίκτριες της ομάδας της Κομοτηνής Κατερίνα Λισγάρα και Ευαγγελία Κατσαρού, η αρχηγός της ομάδας Ελισάβετ Ναλμπάντη και η Χένεν Μπουντρί-Σολτάνι. Δηλώσεις φυσικά έκαναν επίσης ο προπονητής της ομάδας Ανέστης Αλεξούδης και ο Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος Απόστολος Κουτρουλός.

https://www.youtube.com/watch?v=shCVIqI3fv4&feature=youtu.be

Share it