Search

Άργησε αλλά βγήκε η αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το παιχνίδι με Πανελευσινιακό!

Τι και αν έχει περάσει σχεδόν 1,5 χρόνος(17/12/2015) απο το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Πανελευσινιακό(φωτογραφία απο το ματς) για το Κύπελλο Ελλάδας, με την Ξάνθη να κερδίζει με 5-0 αλλά την πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να εισηγείται τον υποβιβασμό της Ξάνθης!

Κάτι που φυσικά απο την πρώτη στιγμή που είχε κυκλοφορήσει περισσότερο έμοιαζε με ανέκδοτο παρά σοβαρή πρόταση, καθώς η δικαιολογία πως το παιχνίδι είχε μεγάλα πονταρίσματα δεν έμοιαζε να στέκει ιδιαίτερα.

Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και μετά απο αρκετές αναβολές καθώς η επιτροπή κρατούσε υπό διάσκεψη την υπόθεση, μια και πάντα υπήρχαν πολύ σημαντικά ζητήματα ανοιχτά, για να φτάσουμε στην Πέμπτη 27 Απριλίου και οριστικά να βγεί η απόφαση για τον επίμαχο αγώνα.

Και ποια είναι αυτή μα φυσικά η αθώωση και των δύο ομάδων καθώς όπως τονίζεται και στο σκεπτικό της απόφασης “δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα”.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου:

«ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη) Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα».

Share it