Search

Άκρως θετικός ο απολογισμός του Θράκα Ιππέα στην 1η Ανάβαση Μαιάνδρων Νέστου!

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα στη Ξάνθη, ο Θράκας Ιππέας κατάφερε το απόλυτο, ένα μήνα πριν από την διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί επίσης στη Ξάνθη.

Στην 1η ανάβαση Μαιάνδρων Νέστου όπου συμμετείχε η αφρόκρεμα των αθλητών που αγωνίζονται στη Βόρεια Ελλάδα, ο πρωταθλητής ΜΤΒ Μολλά Χαρούν κέρδισε τον πρωταθλητή δρόμου Βορείου Ελλάδος Γιάννη Κυριακίδη.

Ένας δυνατός αγώνας μεταξύ τριών αθλητών που ξεχώρισαν από την αρχή της ανηφόρας με τον Χαρούν να ξεφεύγει 5χλμ. πριν τη κορυφή και με σταθερό τέμπο να κερδίζει άνετα τη πρώτη θέση.

Πολύ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Άγγελου Φραγκούλη που με ομαδικό πνεύμα και άψογη τακτική κάλυπτε τις επιθέσεις του αθλητή του Βέλους βοηθώντας στο μέγιστο στη τελική επικράτηση του Πρωταθλητή μας. Και όλα αυτά στο δυσκολότερο και κρισιμότερο σημείο του αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στη Ξάνθη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα για τους αθλητές μας:
1ος Μολλά Χαρούν
2ος Φραγκούλης Άγγελος
5ος Αλιφιέρης Ιωάννης
6ος Μαλάτος Σωτήρης
Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία του Καβουρτζικλή Αθανάσιου, ο οποίος αν και με δανεικό ποδήλατο βοήθησε τον μικρό μας Βαλασίδη Χρήστο να κερδίσει τη 3η θέση στη κατηγορία των εφήβων.

Share it