Search

Ρεκόρ και μετάλλια για τους αθλητές του ΝΟΑ στο «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2017»

Περισσότερα στο δελτίο Τύπου του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης που ακολουθεί:

Σήμερα 23-4-2017 έκλεισε η αυλαία της 4ης κολυμβητικής συνάντησης αγωνιστικών και προ-αγωνιστικών κατηγοριών «Φάρος- Έλενα Σαΐρη 2017» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης.
Η ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 44 αθλητές, 19 του αγωνιστικού τμήματος και 25 του προ-αγωνιστικού.

Τα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος συμμετείχαν σε 57 αγωνίσματα και πραγματοποίησαν 44 νέα ατομικά ρεκόρ, ενώ κατέκτησαν 9 μετάλλια (οι απονομές πραγματοποιήθηκαν σε κατηγορία OPEN ):
2 χρυσά, 2 ασημένια, 5 χάλκινα.

Τα παιδιά του προ-αγωνιστικού τμήματος συμμετείχαν σε 60 αγωνίσματα, πραγματοποιώντας 35 νέα ατομικά ρεκόρ και ανεβαίνοντας 25 φορές στο βάθρο κατέκτησαν 3 χρυσά, 12 ασημένια και 10 χάλκινα μετάλλια.
Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας μας που με το ήθος που επιδίδουν στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους συναθλητές τους(ανεξαρτήτου ομάδας), μας κάνουν όλους περήφανους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που κάθε φορά δημιουργούν μια φοβερή κερκίδα που στηρίζει και εμψυχώνει τα παιδιά μας.

Θα θέλαμε τέλος να συγχαρούμε την ομάδα του Ο.Φ.Θ.Αλεξανδρούπολης για την πολύ ωραία και ταυτόχρονα ιδιαίτερα συγκινητική διοργάνωση προς τιμήν της αθλήτριας Έλενας Σαΐρη και με τη σειρά μας να αφιερώσουμε τα 34 μετάλλια της ομάδας μας στην μνήμη της.

Το Δ.Σ.

Share it