Search

Διπλή παρουσία του Δημοκρίτειου στο μεγάλο διεθνές τουρνουά “Hellas Youth International”!

Με 2 αθλητές του τμήματος Badminton του «ΑΣ Δημοκρίτειο», τον Ανδρέα Ιορδάνου  και τη Δήμητρα Αποστόλου εκπροσωπήθηκε η Κομοτηνή στο διεθνές τουρνουά “Hellas Youth International”  το οποίο έγινε από τις 20 μέχρι 22 Απριλίου στο Σιδηρόκαστρο  Σερρών . Οι αθλητές συμμετείχαν για 1η φορά σε αγώνες με τόσο ψηλό επίπεδο με πάνω από 170 αθλητές από 16 χώρες!

Ο Ανδρέας Ιορδάνου, μαθητής της 4ης δημοτικού  του 2ου  δημοτικού σχολείου Κομοτηνής  κατάφερε να  φτάσει στα προημιτελικά στο διπλό αγοριών κ11 (θέση 5-8) με συμπαίκτη τον Denis  Stefan  Scarlat από την Ρουμάνια.  Στο απλό αγοριών έλαβε τη θέση στην κατάταξη 17-32 . Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκε με μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους .

Η Δήμητρα Αποστόλου, μαθήτρια της 6ης δημοτικού στο 6ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής , αγωνίστηκε και στα 3 αγωνίσματα, απλό κοριτσιών , διπλό κοριτσιών και διπλό μικτό . Η Αποστόλου ήταν άτυχη στο διπλό κοριτσιών έχασε 3-1 στα σετ ενώ ακόμα πιο άτυχη στο μικτό με συναθλητή τον Βασίλη Δαμιανίδη, όπου  έχασαν με 3-2  σετ! Αναλυτικότερα η Δήμητρα Αποστόλου στο μονό κοριτσιών έλαβε θέση στην κατάταξη 17-32, στο διπλό κοριτσιών θέση 9-16 και στο μικτό θέση 17 -32 .

Share it